Ogólne > Hydepark

nordea rasisci

<< < (19/23) > >>

happybeti:

--- Cytat: GOSC1964 w 20 Sty 2013, 22:39:46 ---tak tak najlepiej JAK STRUS GŁOWA W PIASEK I UDAWAC ZE SIE NIC NIE DZIEJE.WOLNOSC SŁOWA ,ZNAJOMY KAPUS CZY CO ? najlepiej wymien dysk w kompie bo zaczna od ciebie sciganie . :oach jak brzydko ze strony twojego znajomego ze wsadza gebe w nie swoj komputer ,ach samo zycie

--- Koniec cytatu ---
Oooo, Gościówa i tu przyszła pluć jadem , trollowac i obrażać ::)...Jak widac, dla niektórych każdy pretekst jest dobry, by sobie "ulżyć".Jak nie WOŚP, to "znajomy kapuś".
Strasznie ciężko musi byc  żyć z taką złością do świata, co?

parabola2:
Klienci maja 6 miesiecy na zdecydowane jaki program wybrac(oczywiscie jak dobrze zrozumialem napisane jest na stronie banku po dunsku)
W Nordei rowniez pobieraja rozne oplaty za karty,za netbank
Pozdrawiam

aisak:

--- Cytat: Jomir w 20 Sty 2013, 22:32:54 ---Jakis czas juz nie mieszkam co prawda w Polsce, ale za moich czasow normalne bylo to, ze tylko w przypadku "slusznych" zarobkow, lub sporych oszczednosci, nie placilo sie za obsluge konta.
I o ile wiem tak jest do dzisiaj. A tu prosze!
Przyjezdza Polak do Danii i juz afere robi, bo bank swinia chce wprowadzic oplaty za prowadzenie konta.
Ludzie, zastanowcie sie troche. Porownajcie to skad przyjechaliscie, co zostawiliscie w kraju, a pozniej awanturujcie sie o to co sie Wam "nalezy" w goscinie.

Ech.. szkoda slow.

--- Koniec cytatu ---
   No ale ja wlasnie z tego powodu wyjechalam z Polski, ze musialam placic za konto ;)!!!! A wybralam Danie, bo uslyszalam, ze w tym raju/kraju  oplat za konto nie pobieraja 8). Wiec teraz narzekam i glosno protestuje, bo mnie zrobili w przyslowiowego balona ;) ;D

frisms:
"Klienci maja 6 miesiecy na zdecydowane jaki program wybrac(oczywiscie jak dobrze zrozumialem napisane jest na stronie banku po dunsku)
W Nordei rowniez pobieraja rozne oplaty za karty,za netbank"

Tak parabola jest tak jak piszesz z nowym programem w Danske Bank.

Ja jestem klientem oby bankow DB i Nordea i z zadnego z nich zrezygnuje ani sie nie bede nigdzie przenosic. I jeden i drugi bank ma swoje dobre strony i rozne produkty. Jest taka nie pisana zasada ze pieniedzy nie trzyma sie w jednym worku.

Zauwazylam tylko ze Nordea jest troche mniej elastyczna i tradycjyjna natomisat DB idzie mocno jak burza.Pamietam jakie bylo poruszenie z ta kampania New Normal w 2012. Mnie osobiscie reklama bardzo sie podoba,ale ta wersja pierwsza bez cenzury.

Nowy program Danske Bank jest ciekawy i bardzo sensowny,za zwykla oplate ma sie mase rzeczy gratis. Nie zapominajcie ze banki to firmy maja prawo wprowadzac sobie rozne rodzaje oplat itd.Tak wyglada kapitalizm. I jeszcze jedno radze sie mocno przyzwyczajac do konczacej sie ery/dekady "gratis Danmark".

Tak to juz jest plac i placz ;-)

parabola2:
Tak ale Danske bank stracil duzo klientow drobnych
o czym pisala prasa w ubieglym roku
oglaszal nowy standard,przepraszal
tu wklejam link
http://politiken.dk/tjek/penge/dinepenge/ECE1872121/danske-bank-bliver-dyrere-for-smaa-privatkunder/
zrodlo
politiken.dk
ale w kazdym banku klienci sa traktowani przez bank przez pryzmat zasobności  pienieznych
bank to nie instytucja charytatywna tylko firma nastawiona na zysk
nordea tez ma roznego rodzaju konta w zaleznosci od zasobnosci klienta w srodki
nalezy tu napisac ze wraz z nowym programem mozna uzyskac inne lepsze warunki
ale to juz dla kazdego cos co sobie wybierze
pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej