Ogólne > Hydepark

ŻÓŁTE BLACHY-czy można jechać do Polski?

<< < (4/9) > >>

Krakers:

--- Cytat: martuchnam w 22 Gru 2012, 11:59:41 ---mandat dostalam w pl bo nie chcieli mi uwierzyc ze mam papiery ubezpieczenia..nie powinni zatrudniac wiec debili nie znajacych jez conajmniej angielskiego :) poza tym nie mialam innych kontroli a co do tej ostatniej to akurat mialam ja uzywajac bialych tablic

--- Koniec cytatu ---

No to następnym razem do teczki umowa ubezpieczenia i wydruk z konta, poświadczający opłacenie składki. A co - zawsze lepiej mieć więcej, niż mniej (nie dotyczy podatku dochodowego ;) ).

M. - nie wiem czy masz zły dzień, czy Ty tak zawsze, ale pewnie nie wszyscy policjanci są debilami. No dobrze, nie będę się w tym temacie rozwodził nt. źródła pochodzenia wyrazów, które w negatywny sposób przedstawiają inną osobę, obrażają ją ...
P.S. ja zawsze bronię tych, którym się dostaje, nic osobistego  ;)

Nes007 - dla komfortu psychicznego - taka opcja wydaje się najlepsza. A w te wszystkie, wymienione w tym temacie, papierki śmiało możesz się wyposażyć, by w razie czego nie mieć najmniejszych problemów i żadnych mandatów nie płacić. Oczywiście upoważnienia nie musisz sobie wypisywać ;)

martuchnam:

--- Cytat: Krakers w 22 Gru 2012, 12:16:14 ---No to następnym razem do teczki umowa ubezpieczenia i wydruk z konta, poświadczający opłacenie składki. A co - zawsze lepiej mieć więcej, niż mniej (nie dotyczy podatku dochodowego ;) ).

M. - nie wiem czy masz zły dzień, czy Ty tak zawsze, ale pewnie nie wszyscy policjanci są debilami. No dobrze, nie będę się w tym temacie rozwodził nt. źródła pochodzenia wyrazów, które w negatywny sposób przedstawiają inną osobę, obrażają ją ...
P.S. ja zawsze bronię tych, którym się dostaje, nic osobistego  ;)

--- Koniec cytatu ---

dzis nie mam humoru ale to nie ma zwiazku z tym co pisalam.po prostu jesli zatrudniaja ludzi bez znajomosci jakiegokolwiek jez itd to niech chociaz sie nie kloca..mialam normalnie papierki w jez angielskim..a ten policjant probowal postawic na swoim..

PRZYJACIEL:

--- Cytat: martuchnam w 21 Gru 2012, 16:36:44 ---mozna..tylko wez ze soba wszystkie dokumenty plus ubezpieczenie.mozesz jeszcze wziac umowe w ktorej bedzie ze wlasciciel firmy uzycza ci samochodu.

--- Koniec cytatu ---
a to dobre !!!MOZNA BO NIKT MNIE NIE SPRAWDZAŁ?Tak pisac nie powinnas nieznajac sie na przepisach.KLIKAC byle klikac .Co do polskich policjantow to raczej nie debile mysle ze wzornictwo unijnych przepisow i dokumentow jest im znane .i nie takie debile jak umieli ci mandat wlepic..TRZEBA BYLO NIE PRZYJAC MANDATU . ;D

martuchnam:
doczytaj sie..mandat dostalam jadac na bialych tablicach..a po drugie ci na ktorych trafilam to sa debile gdyz klocili sie ze nie mam ubezpieczenia a w papierach bylo wyraznie napisane INSURANCE a ze zaden nie zna przynajmniej jez angielskiego to moze pora na doksztalcanie :)

PRZYJACIEL:
trzeba bylo odmowic przyjeciamandatu i isc z tymi swoimi dokumentami do ,,ich,,tych policjantow przelozonego.MOZE ON BARDZIEJ KUMATY.My tyle jezdzimy do kraju i mamy tez kontrole i na szczescie trafiamy na policjantow ,,CHYBA Z ANGIELSKIM,,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej