Ogólne > Hydepark
ŻÓŁTE BLACHY-czy można jechać do Polski?
martuchnam:
--- Cytat: PRZYJACIEL w 23 Gru 2012, 10:49:58 ---trzeba bylo odmowic przyjeciamandatu i isc z tymi swoimi dokumentami do ,,ich,,tych policjantow przelozonego.MOZE ON BARDZIEJ KUMATY.My tyle jezdzimy do kraju i mamy tez kontrole i na szczescie trafiamy na policjantow ,,CHYBA Z ANGIELSKIM,,
--- Koniec cytatu ---
a czy ja gdziekolwiek powiedzialam ze przyjelam??nie sadze..poza tym odbieglismy od tematu..temat byl o autach na zoltych tablicach i powiedzialam jak bylo w moim przypadku
PRZYJACIEL:
--- Cytat: martuchnam w 22 Gru 2012, 11:17:15 ---Jomir..moze mialam moze nie..w polsce napewno nie dojda co i jak..to ci gwarantuje..ostatnio dalam papiery do kontroli gdzie ubezpieczenie bylo po dunsku i angielsku napisane a debil policjant klocil sie ze mna na ten temat pomimo tego ze nigdy nie byl w dk ani nie zna prawa drogowego z tego kraju..dostalam oczywiscie mandat za brak ubezpieczenia co bylo absurdem oraz za klotnie z policjantem i hmm troche nabusezsadne nazwanie go tepakiem..
--- Koniec cytatu ---
Marta sama napisalas,,DOSTALAM,,a jezeli go nie dostalas trzeba bylo pisac ze debil chcial ci wlepic mandat.A TAK NAPRAWDE to jeszcze napisalas ze dostalas mandat za brak ubezpieczenia i za klotnie z policjantem .
Nes007:
Nowy fakt mam! Właściciel rzekł, że wyrobił mi dokument potwierdzający, że samochód służy do celów prywatnych, pomimo żółtych tablic. Czyli chyba jednak mogę jechać :)
PRZYJACIEL:
--- Cytat: Nes007 w 23 Gru 2012, 19:43:05 ---Nowy fakt mam! Właściciel rzekł, że wyrobił mi dokument potwierdzający, że samochód służy do celów prywatnych, pomimo żółtych tablic. Czyli chyba jednak mogę jechać :)
--- Koniec cytatu ---
Jest maly problem.To ty masz jechac.Jak wlasciciel auta daje ci swoje auto ja bym proponowala zeby zone ci swoja dołozyl ,to nuda podczas drogi cie nie dopadnie.NIE ZAPOMNIJ ZATANKOWAC .termosik z kawka tez wez bosniezek spadł.Powodzenia
Jomir:
--- Cytat: Nes007 w 23 Gru 2012, 19:43:05 ---Nowy fakt mam! Właściciel rzekł, że wyrobił mi dokument potwierdzający, że samochód służy do celów prywatnych, pomimo żółtych tablic. Czyli chyba jednak mogę jechać :)
--- Koniec cytatu ---
HAHAH.... wiekszej bzdury nie slyszalam! To nie wlasciciel decyduje, a Skat. Powodzenia, zwlaszczaw w rozmowach z dunska policja .... ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej