Ogólne > Tłumaczenia
"Posiew"
vordingborg:
--- Cytat: MalaCzarna w 09 Sty 2013, 12:57:23 ---AK ja tak na szybkiego... :)
Podobne objawy dają pasożyty w moczu ,tak samo jak sa pasożyty w kale, są tez pasożyty w moczu i dają objawy podobne do grzybicy. W pl są ziołowe tabletki na oczyszczenie dróg moczowych z pasożytów nie pamietam niestety nazwy. W sklepach z naturalnym lekami powinni coś mieć.
Możesz też zrobić oczyszczanie dróg moczowych sama ,te paskudztwa w moczu nie lubią środowiska kwąsnego .
1 cytyna wycisnąć sok do niewielkiej ilości wody i wypić na czczo.(można pić do 10 cytryn dziennie)
Czy w twoim przypadku będzie skuteczne ? Nie potrafie powiedzieć.
A teraz zmykam. :) zdrowka zyczę :)
--- Koniec cytatu ---
Pamiętam jak kiedyś MC radził mi żebym pił wódę aż mi robaki wyjdą :o i owszem skorzystałem tyle że w efekcie urwał mi się film, robaków nie widziałem za to pawia na drugi dzień :P No chyba że chodziło jej o pająki bo te to po kolanach z toalety uciekały. W każdym razie zalecam ostrożność z tą medycyną ludową można się pochorować :-\
Niutek:
A ja chcialbym sie podzielic takim oto spostrzezeniem : sala operacyjna jest sterylna bo sie ja ciagle szlifuje i wjalawia itd. tylko co z tego jak wchodzi do niej brudny personel?, operacje sterylnosci trzeba zaczynac od poczatku. Pozdrawiam Wszystkich.
AK211:
--- Cytat: Niutek w 09 Sty 2013, 18:27:41 ---A ja chcialbym sie podzielic takim oto spostrzezeniem : sala operacyjna jest sterylna bo sie ja ciagle szlifuje i wjalawia itd. tylko co z tego jak wchodzi do niej brudny personel?, operacje sterylnosci trzeba zaczynac od poczatku. Pozdrawiam Wszystkich.
--- Koniec cytatu ---
Niutku, rozumiem tę subtelną aluzję, ale... Rzecz w tym, że i personel jest czysty, nie mam co do tego wątpliwości. :-\
Niutek:
--- Cytat: AK211 w 10 Sty 2013, 14:07:56 ---Niutku, rozumiem tę subtelną aluzję, ale... Rzecz w tym, że i personel jest czysty, nie mam co do tego wątpliwości. :-\
--- Koniec cytatu ---
Skoro tak, moze jestes alergiczna i to nie zart. Jak bedziesz w Polsce zrob chociaz komputerowe bada na alergie, niewiele kosztuja. Nie sa super dokladne ale dadza jakis efekt wyjsciowy. Bo jak bedziesz stosowala te wszystkie sposoby to moze byc jak w tym dowcipie, co to Icek przychodzil do Rabiego bo mu kury padaly i ten mu radzil, niech pija wode przegotowana, niech jedza ziarno owsa zamiast zyta itd. itd. Po wszystkich zabiegach Icek znowu mowi, ze stosuje to wszystko (i tu litania co) a kury mu nadal padaja, czy masz Rabi jakies rady dla mnie. Na to Rabin mowi, Icek rad to ja mam wiele, ale czy kur ci wystarczy.
Pozdrawiam Wszystkich.
@ae@:
;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej