Ogólne > Przepisy Kuchni Duńskiej

Rodfrugter

<< < (3/5) > >>

aisak:
 ;D ;D ;D

aisak:
Zeby nie bylo z goraca woda (ze niby nie potrafie, bo baba ;D ). Ostatnio znajomy Dunczyk nauczyl mnie sposobu, ktory podpatrzyl, bodajze u znajomego Chinczyka i teraz go zawsze stosuje. Wode po ugotowaniu kartofli nie wylewac, tylko zalac nia swieze, oczywiscie oplukane wczesniej, pokrojone warzywa, typu: brokuly, kalafior, marchewka-ta w raczej  malych kawalkach. Potrzymac w garnku pod przykryciem 2-3 min. i gotowe :). Bardzo zdrowe a warzywa niesamowicie chrupiace i pyszne. Polecam :)!
BTW: To sie dopabuse nazywa kuchnia fusion ;D!

Niutek:
Aisak, jutro testuje chinski przepis od dunczyka zaslyszany od polki. Pozdrawiam Wszystkich.

aisak:

--- Cytat: Niutek w 08 Sty 2013, 18:05:00 ---Aisak, jutro testuje chinski przepis od dunczyka zaslyszany od polki. Pozdrawiam Wszystkich.

--- Koniec cytatu ---
po praprababce kropla krwi francuskiej ;D. Tylko sie nie oparz, bo bede miala wyrzuty sumienia, hihihi!

Niutek:
Jak nie bedzie mnie jutro na forum, to juz wiesz dlaczego, z ta francja to juz troche z duzo, powaga?!!!! ::) Pozdrawiam Wszystkich

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej