Ogólne > Przepisy Kuchni Duńskiej

Rodfrugter

<< < (2/5) > >>

faja:
Boze, to jest tylko woda na herbate? Nie wiedzialam  :o, jak maz sie dowie, ze z takiej robie tez kawe to sie ze mna rozwiedzie :'( :'( :'(

Niutek:
Wszystko mozliwe, kawe robie w ekspresie, jak chcesz przepis moge podac. Pozdrawiam Wszystkich

faja:
Ekspes to za powazna maszyna dla mnie, obsluguje ja tylko glowa rodziny  :( Ja robie w takim lejku do ktorego wkladam takie specjalne filtry i mam specjalna lyzeczke, tez zakupil maz, bo nie umiem okreslic ilosci kawy;D Tylko nie moge zrozumiec, ze jak wsypie kawe rozuszczalna to na tym filtrze nic nie zostaje. Czy robie cos zle? :o

roga:

--- Cytat: faja w 06 Sty 2013, 21:26:07 ---Ekspes to za powazna maszyna dla mnie, obsluguje ja tylko glowa rodziny  :( Ja robie w takim lejku do ktorego wkladam takie specjalne filtry i mam specjalna lyzeczke, tez zakupil maz, bo nie umiem okreslic ilosci kawy;D Tylko nie moge zrozumiec, ze jak wsypie kawe rozuszczalna to na tym filtrze nic nie zostaje. Czy robie cos zle? :o

--- Koniec cytatu ---
Czy mowisz powaznie? chyba nie ;) Kawe rozpuszczalna przez filter? Inteligenty żart.

Niutek:
O! ten przepis z kawa ropuszczalna to moglabys podac, jako zywo jestem zainteresowany, kolekcjonuje niejako takie perelki kuchni. Pozdrawiam Wszystkich.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej