Regionalne > Kopenhaga

Niezdolność do pracy a renta?Komu się nalezy jakie warunki należy spełnić?

<< < (5/7) > >>

psychopata:
Troche offtopic, ale:
Pracowalem kiedys jako vikar w osrodku dla chorych psychicznie. Srednia wieku 30, wszyscy na førtidspension, ktorej wysokosc przewyzszala niejednokrotnie stypendium naszych uczniow, ktorzy sie nimi opiekowali. Czesto rozmawialismy z pracownikami, ze to jest pomysl na ustawienie sie: schizofrenia plus alkoholizm i masz spokoj z praca do konca zycia.

Prosze mnie zle nie zrozumiec, ja wiem, jak straszna choroba jest schizofrenia. Ale z tym systemem jest cos mocno nie teges.

Niutek:

--- Cytat: psychopata w 09 Sty 2013, 18:46:21 ---Troche offtopic, ale:
Pracowalem kiedys jako vikar w osrodku dla chorych psychicznie. Srednia wieku 30, wszyscy na førtidspension, ktorej wysokosc przewyzszala niejednokrotnie stypendium naszych uczniow, ktorzy sie nimi opiekowali. Czesto rozmawialismy z pracownikami, ze to jest pomysl na ustawienie sie: schizofrenia plus alkoholizm i masz spokoj z praca do konca zycia.

Prosze mnie zle nie zrozumiec, ja wiem, jak straszna choroba jest schizofrenia. Ale z tym systemem jest cos mocno nie teges.

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, ze konsultacji w tym zakresie udzielisz mi na priv? bo to bedzie tak, nalog, glowka i to co sie popsuje po drodze do celu, 8 lat, dam czadu, wszystkie komisje zalatwione na cacy, hahaha. Pozdrawiam Wszystkich.
Normalnie czarcia zapadka!!!!

MAXFIT:
dobrze ze macie humor to wazne:) i w moj się też poprawił :)

MAXFIT:
Najgorsze ze nie piję,schizofrenii jak na razie tez nie mam,tylko plecy i nogi mnie nap.........:)chyba zaczne pić:)wtedy nie bede musiał chodzic:DDDD

PRZYJACIEL:

--- Cytat: Niutek w 09 Sty 2013, 18:33:49 ---Znaczy co tylko nreczki chce wykonczyc nalogiem, ja nie ryzykuje wale kilka organow na raz, moze ktorys zaskoczy na rencine, atak frontalny, plan osmioletni. Pozdrawiam Wszystkich

--- Koniec cytatu ---
pamietaj zebys pił do gory nogani zeby Ci Twoje malenstwo nie zwiodczał.bo domku swojego nie przeniose

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej