Ogólne > Przepisy Kuchni Duńskiej
pieczenie kurczaka
PRZYJACIEL:
--- Cytat: Niutek w 14 Sty 2013, 20:33:33 ---Kurczak z rożna :
Zachodze do np. Fotex-u i patrze czy sie pieka i w jakim sa stanie, jak widze, ze zaraz dojda spokojnie czekam, az je zdejma zapakuja i potem wybieram w moim przekonaniu najladniejszego, napieram do kasy i teraz UWAGA!!! place i juz.!! Za kazdym razem smakuja inaczej!!!. Do dzis nie wiem, jak oni to robia? To chyba najszybsze danie z Kurczaka. SMACZNEGO !!!! Podobny patent mam na swietny swiezy pasztet, polecam ten jeszcze cieply.
Pozdrawiam Wszystkich
--- Koniec cytatu ---
Niutek pomysl logicznie kurczak jest zawsze kurczakiem .mi sie wydaje ze on Ci smakuje za kazdym razem inaczej bo to jest uzaleznione o stopnia popsucia kurczaka.im jest mocniej popsuty tym wiecej przypraw daja .;-)a Twoje podniebienie z rozkoszy kwiczy .lepiej samemu wrzuc kurczaczka do piekarnika i wiesz co jesz
Niutek:
--- Cytat: PRZYJACIEL w 15 Sty 2013, 09:00:41 ---Niutek pomysl logicznie kurczak jest zawsze kurczakiem .mi sie wydaje ze on Ci smakuje za kazdym razem inaczej bo to jest uzaleznione o stopnia popsucia kurczaka.im jest mocniej popsuty tym wiecej przypraw daja .;-)a Twoje podniebienie z rozkoszy kwiczy .lepiej samemu wrzuc kurczaczka do piekarnika i wiesz co jesz
--- Koniec cytatu ---
Ha, a kto Niutka rozmacha, zeby tak kurczakiem rzucic do piekarnika?
Pozdrawiam Wszystkich
PRZYJACIEL:
--- Cytat: Niutek w 15 Sty 2013, 15:26:48 ---Ha, a kto Niutka rozmacha, zeby tak kurczakiem rzucic do piekarnika?
Pozdrawiam Wszystkich
--- Koniec cytatu ---
napiszogloszenie,,DAM PRACE,,na polonieinfo znajdzie sie jakis machalica co reke rozbuja
Nawigacja
Idź do wersji pełnej