Ogólne > Hydepark
lowcy modelek na poloniinfo
nutka53:
--- Cytat: MalaCzarna w 21 Sty 2013, 21:06:40 ---Ale gdzież ja śmiałabym wam chociaż próbować dorównać ...nie śmiem się odważyć. :-[
Ale aisak zaangażujcie ...śliczna i zgrabna dziewczyna ale ciiiiii....
--- Koniec cytatu ---
to bedziemy dawac asiaka na plakaty zeby publike jej uroda przyciagala :)
MalaCzarna:
--- Cytat: nutka53 w 21 Sty 2013, 21:14:13 ---wystawiac bedziemy wszystko a mala czarna jest honorowa matka chrzestna teatru i kabaretu bo gdyby nie ona to by to nie powstalo :) -latwo nam ta slawa przyszla ,nie? happybeti? od razu tez widac te wrodzone talenty :) a tak serio to fajnie by bylo stworzyc teatr i pobawic sie :)
--- Koniec cytatu ---
Nutko ja od razu dostrzegłam Wasz potencjał i po prostu nie mogłam pozwolić na zmarnowanie się wielkich talentów!
;) Ale jakby parę dukatów mi do kieszeni wpadło hahaha czemu nie ? 8)
happybeti:
Zgoda ze wszystkimi postulatami!!! ;D
A Mała jak taka nieśmiała i nie lubi się na widok publiczny wystawiać, to może reżyserem zostanie? Kabusewnikiem artystycznym?
happybeti:
A teraz muszę już pożegnac zacne koleżanki aktorki, bo spac trzeba...ehm :-[...no...roli sie uczyć... ;)
MalaCzarna:
--- Cytat: happybeti w 21 Sty 2013, 21:17:37 ---Zgoda ze wszystkimi postulatami!!! ;D
A Mała jak taka nieśmiała i nie lubi się na widok publiczny wystawiać, to może reżyserem zostanie? Kabusewnikiem artystycznym?
--- Koniec cytatu ---
Ojjjj nie kuś ! Żebyś potem nie żałowała ! ;) ;) :D :D
Pierwszą sztukę wystawimy jak to gościówa ,kolesianę zabiła ;) a obie siostrami były ...kto napisał tą sztukę?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej