Ogólne > Hydepark

lowcy modelek na poloniinfo

<< < (9/13) > >>

happybeti:
Eee, to łatwe było- ten, co to "wielkim poetą był" 8)

Jomir:

--- Cytat: aisak w 21 Sty 2013, 20:15:51 --- Ekipe juz mamy, Alfons, przepraszam Vordek ;) tez na miejscu, jeszcze puff-mama i juz celebrytki prawie medialne jestesmy ;D!

--- Koniec cytatu ---
To ja sie na te bu... yyy.. pufffmamme pisze :)

Jomir:

--- Cytat: happybeti w 21 Sty 2013, 20:41:15 ---No, jak to???
No przeciez teatrzyk...
albo chociaz kabaret... :-\

--- Koniec cytatu ---
A moze cyrk?

Jomir:

--- Cytat: nutka53 w 21 Sty 2013, 20:43:47 ---jak pisalam teraz albo nigdy to przypomialo mi sie ze o rzeczy trudne i niemozliwe trzeba sie do sw. tadeusza-judy modlic :D -no ale teatrzyk to stworzylysmy :D i tak na powaznie to fajnie by bylo stworzyc i ja sie na to pisze :) -glowne role beda dla mnie zeby mi oslodzic porazke w modelingu  :)

--- Koniec cytatu ---

Eeee tam zaraz porazke, te modelki to one po WYBIEGU ganiaja... Idz sie WYBIEGAJ i bedziesz miala to samo

Jomir:

--- Cytat: nutka53 w 21 Sty 2013, 20:48:59 ---roli mozemy sie uczyc w domu a premiere urzadzimy dla calej poloni i na sprzedazy biletow zarobimy wiecej niz modelki :D oprocz tego wywiady dla telewizji i gazet -piekna kariera :)

--- Koniec cytatu ---
Rol sie nauczyc???
Na zywiol dziewczyny, na zywiol. Az sie chce wolac "idz na ca... eee... no dobra, popieprzylo mi sie :)

A wlasnie, znacie kawal o zajaczku i Misiu?
Idzie sobie zajaczek przez las, wkurzony na niedzwiedzie jak bak, bo mu wlasnie misiek przylal. No wiec, idzie sobie i pokrzykuje!
Pomylone Misie, pomylone misie...
Nagle zza krzakow wychodzi niedzwiedz, a zajac nie zmieniajac tonu: pomylilo mi sie, pomylilo mi sie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej