Ogólne > Hydepark
lowcy modelek na poloniinfo
happybeti:
--- Cytat: greg1969 w 22 Sty 2013, 12:18:20 ---Dziewczyny kochane, weźcie się do normalnej roboty, co?! ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Eee, tam, greg, nie samym chlebem zyje człowiek- strawa duchowa też jest ważna.Bez niej zwiędniemy tu jako te kwiatuszki na pustyni.... :'(
silk:
--- Cytat: greg1969 w 22 Sty 2013, 12:18:20 ---Dziewczyny kochane, weźcie się do normalnej roboty, co?! ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
No bez przesady greg, normalna praca nie polega tylko na lataniu na miotle etc. Dziewczyny tutaj podchodza do zycia duchowo i wzniosle a ze przy okazji chca zaznac troche luksusu ? To swiete i przyrodzone ich prawo ;D
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 21 Sty 2013, 21:06:40 ---Ale gdzież ja śmiałabym wam chociaż próbować dorównać ...nie śmiem się odważyć. :-[
Ale aisak zaangażujcie ...śliczna i zgrabna dziewczyna ale ciiiiii....
--- Koniec cytatu ---
Hej, hej, nic o nas bez nas ;) ;D! BTW: chyba w marzeniach i przez bardzo grube okulary, Czarnulko :P ;D! Ale za to moge sluzyc teoretyczna rada. Teatrolog do uslug 8) ;D!
aisak:
--- Koniec cytatu ---
Znowu mam na mopie robic >:(??? Zapomnij 8), swiat stoi przed nami otworem ;D!
aisak:
--- Cytat: silk w 22 Sty 2013, 08:24:33 ---A moze byscie tak dziewczyny wzorem serialu "Na Wspolnej" zrobily kalendarz ? Wystarczy zebrac 12 pan :)
Artystyczne akty napewno sie sprzedadza, hahaha. Wybrac tylko trzeba jakis szczytny cel i zarejestrowac fundacje np. stypendium dla uzdolnionych dzieci polonii dunskiej.
w razie czego to pisze sie na fotografa. Aparat juz mam.
--- Koniec cytatu ---
Super pomysl :). Byl taki film na faktach o paniach z angielskiej prowincji, ktore zrobily nagi kalendarz na cele charytatywne. Panie starsze i o roznym wygladzie, a kalendarz zrobil furore!
Silk ale musisz sie z Vordkiem dogadac, on sie juz jako agent zadeklarowal, hihi
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej