Ogólne > Hydepark
lowcy modelek na poloniinfo
aisak:
--- Cytat: nutka53 w 21 Sty 2013, 21:15:31 ---to bedziemy dawac asiaka na plakaty zeby publike jej uroda przyciagala :)
--- Koniec cytatu ---
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Tak bede ludzie wrzeszczec, jak mnie zobacza, hihi. Nie ryzykujcie ;D
happybeti:
aisak, to będzie taki piiiiisk zachwytu na widok gwiazdy 8)
Krakers:
aisak :o - 4 komentarze pod rząd = Ty zawsze taka rozrzutna? :-X ;) Dobrze, że tego czatu nie ma ;) ... gaduło Ty jedna :-X
--- Cytat: MalaCzarna w 21 Sty 2013, 21:06:40 ---Ale aisak zaangażujcie ...śliczna i zgrabna dziewczyna ale ciiiiii....
--- Koniec cytatu ---
Jak to ciiiiiii (nie wiem czy trafiłem z liczbą i), ja protestuję! - więcej szczegółów na ten temat poprosimy! ;)
aisak:
--- Cytat: Krakers w 22 Sty 2013, 15:06:56 ---aisak :o - 4 komentarze pod rząd = Ty zawsze taka rozrzutna? :-X ;) Dobrze, że tego czatu nie ma ;) ... gaduło Ty jedna :-X
Jak to ciiiiiii (nie wiem czy trafiłem z liczbą i), ja protestuję! - więcej szczegółów na ten temat poprosimy! ;)
--- Koniec cytatu ---
ciiiiiiii 8), tyle bylo ;D. A gadula tak, ale dobrze przez Rodzicow wychowana ;). Jak ktos zadaje mi pytanie, albo o mnie wspomina w wypowiedzi, ja staram sie zaspokoic jego ciekawosc. Tyle 8).
aisak:
--- Cytat: happybeti w 22 Sty 2013, 15:05:34 ---aisak, to będzie taki piiiiisk zachwytu na widok gwiazdy 8)
--- Koniec cytatu ---
Bo dam kopa w 4 litery ;) ;D. Juz ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 8) ::) ;D!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej