kanarek proponuję abyś na wzór azjatek okazywała uczucia swemu Panu ,zamiast przynosić na forum jakieś żale do całego narodu Polskiego.
Nie tak dawno jak wczoraj rozmawiałam z polką która wszędzie,wszystko widziała w czarnych kolorach(taki charakter). Zadałam jej proste pytanie
Co jest dobrego ,pozytywnego wokół niej w pracy?Gdy mówiła o negatywach buzia jej się nie zamykała ,przykładami trzepała jak z rękawa (chociaż inni te same sytuacje widzieli pozytywnie),natomiast mając opowiedzieć o pozytywach jakoś dziwnie zacięła się i nie potrafiła dać choćby jednego przykładu.Myślę że z tobą jest podobnie!
Naprawdę nie widzisz jak Polacy pomagają sobie chociażby tu na forum ?Doradzają sobie w różnych sprawach!
Świetnie ze sobą się bawią ,żartują,dowcipkują chociaż się nie znają! (Nutka ,Betty,Aisak ,Jomir ,vordek,silk i ja teatrzyk załOżyliśmy )

(Niutek ,przyjaciel ,Reksio bawili nas w innym wątku )

Akcję charytatywną przeprowadzoną na rzecz małego, chorego chłopca tez uważam za sukces jedni forumowicze przelali pieniądze ,inni zmienili zapatrywanie na fundację i pomoc ...słowem widzę saaaame pozytywy!
kanarek naprawdę nie jesteś w stanie w nas nic pozytywnego zobaczyć
Przykro mi na czarnomyślicielswo nie ma rady...