Ogólne > Hydepark
Moje spostrzeżenia
MalaCzarna:
--- Cytat: Jomir w 26 Sty 2013, 17:13:18 ---Ja Cie przepraszam! Ale ja to sie na Puff-mame tam pisalam.
Patrzac realnie na moj przeorgomny talent aktorski, z gory dziekuje za obrzucenie jajami czy zgnilymi pomidorami.
--- Koniec cytatu ---
Oj to cię bardzo przepraszam ! Oczywiscie pamiętamy o twojej roli ! ;)
aisak:
--- Cytat: Jomir w 26 Sty 2013, 17:13:18 ---Ja Cie przepraszam! Ale ja to sie na Puff-mame tam pisalam.
--- Koniec cytatu ---
Wlasnie, wlasnie, pamietam, potwierdzam ;D ;D ;D!!!
MalaCzarna:
--- Cytat: aisak w 26 Sty 2013, 17:13:08 ---
Ale z drugiej strony, ja tez jestem pelna podziwu dla tego, jak one sie wzajemnie wspieraja i pomagaja jedna drugiej. Az zal patrzec, ze tak wsrod Polakow nie ma... Nie generalizuje, bo spotkalam rowniez cudowne Polki tu w Danii :), ale chcialoby sie zeby wiekszosc taka byla...
--- Koniec cytatu ---
I tak patrzmy na siebie !!!! ;D (oczywiście ja jestem jedną z tych cudownych :D ;) )
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 26 Sty 2013, 17:18:40 ---I tak patrzmy na siebie !!!! ;D (oczywiście ja jestem jedną z tych cudownych :D ;) )
--- Koniec cytatu ---
Przeciez Sloneczko :)
vordingborg:
Drogie siostry to ja mam pomysła :) może zamiast bawić się w jakieś kuchenne szopki, zorganizujmy się jak te Tajki tyle że z większym rozmachem.
Proponuje powołać do życia Światową Ligę Kobiet/b] , a zaś na prezesa proponuje swoją skromną osobę :D
Myślą przewodnią niech będzie....
Liga broni
Liga radzi
Liga nigdy cię nie zdradzi
Co wy na to siostry?
A teraz żegnam się już z wami staropanieńskim SAMIEC TWÓJ WRÓG ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej