Ogólne > Hydepark

Moje spostrzeżenia

<< < (2/9) > >>

vordingborg:

--- Cytat: kanarek w 24 Sty 2013, 11:48:20 ---
Posmutniałam ,ale tylko na chwilę bo to nie czas i miejsce na smutki,dlaczego my Polacy nie potrafimy utrzymać zdrowej towarzyskiej relacji(są wyjątki) nie raz wstydzimy się polskiej mowy,początkowa fascynacja nowymi znajomymi umiera
w skutek plotek,nieporozumień,alkoholu,czy lepszych zarobków. Sama cieszyłam się słyszac jesyk polski

--- Koniec cytatu ---
  Łącze się w bólu, każdy ma swoje wady i zalety,a jeżeli szukasz ideału to pewnie pozostanie ci staropanieństwo

MalaCzarna:
Chyba przechodzisz kryzys w swoim związku z chłopakiem .  :(
Dlatego dostrzegasz to czego ci samej brakuje- szczęścia w związku ...pewnie z tego powodu z takim żalem patrzysz na inne pary mające ze sobą cyt."znakomity kontakt" "Jakież one były wpatrzone w swoich mężów".

Ja osobiści znam mnóstwo par polskich bardzo szczęśliwych, okazujących sobie uczucia .
Wszystko zależy od tego na ile dwie osoby chcą chcieć. Nie wiem co chcesz osiągnąć w tym wątku ?  :o

GOSC1964:
zapewne zabic czas .byc u kogos na sylwestra i robic sobie spostrzezenia odnosnie ludzi.WIDOCZNIE BYLA SAMA!!!niema faceta i łazi jak singielka .trzeba bylo pałe zalac i miec szampanski humor.to ze minelo kilka lat twojego tu pobytu to milo ze nam oznajmiasz ze nie masz juz MLECZNYCH ZEBOW,ale chyba pierwszy raz cie ktos zaprosil na takowa impreze.a moze myslalas ze wszyscy panowie uderza do ciebie w konkury i ich panie beda tak smutne jak ty?smetny temat ale dobry zeby drwine sobie pocoagnac.

kanarek:
Tak ,to prawda zadroszę im (Azjatką) świetnych kontaktów ,czego nie mamy w naszej  nacji, sytuacji , gdzie widzę 1 raz drugą połowę dopabuse na lotnisku i decyduję się na małżeństwo po  miesiącu już nie. Kryzyzu w związkun nie mam, chociaż "mój Pan Duńczyk" idealny nie jest.,ale z nim jest mi łatwiej tu bytować( już słyszę głosy o wyrachowaniu):).Forumowiczowi o niku gosc1964 zwyczajnie dziekuje -Pan Wajda lepiej by tego nie wymyślił-drwij ile możesz.
Ten post nie miał na celu osiągania czegokolwiek, lecz zwyczajnie  miał zwrócić uwagę na kontakty polsko-polskie za granicą.To tyle , pozdrawiam.

aisak:

--- Cytat: GOSC1964 w 25 Sty 2013, 22:39:19 ---zapewne zabic czas .byc u kogos na sylwestra i robic sobie spostrzezenia odnosnie ludzi.WIDOCZNIE BYLA SAMA!!!niema faceta i łazi jak singielka .trzeba bylo pałe zalac i miec szampanski humor.to ze minelo kilka lat twojego tu pobytu to milo ze nam oznajmiasz ze nie masz juz MLECZNYCH ZEBOW,ale chyba pierwszy raz cie ktos zaprosil na takowa impreze.a moze myslalas ze wszyscy panowie uderza do ciebie w konkury i ich panie beda tak smutne jak ty?smetny temat ale dobry zeby drwine sobie pocoagnac.

--- Koniec cytatu ---
   Gosciowa, a cos Ty taka upierdliwa :o? Moze dziewczyna chce po prostu sie wygadac?  Ma prawo, to wolny kraj i wolne forum. Po co od razu z typowa polska "uprzejmoscia" wydrwic od razu to co inne, odmienne?? Zeby pokazac, jaka to ja Gosciowa, jestem swietna i na poziomie? Pewnie jestes. Ale to nie znaczy, ze masz prawo upokarzac kogos, komu nie wiedzie sie tak na maxa super-hiper, jak Tobie. Poczujesz satysfakcje, jak zdolujesz dziewczyne? Wedlug mnie, to co najmniej dziwne, a wrecz sadystyczne zachowanie....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej