Ogólne > Rodzina ...

paszport duński dla dziecka

<< < (10/11) > >>

MalaCzarna:

--- Cytat: aisak w 25 Lut 2013, 18:29:43 ---     Pewnie chcialby miec dzieciaka przy sobie. Nie widze w tym nic dziwnego, to jego dziecko i prawdopodobnie kocha je rownie silnie jak matka. Tylko od doroslych zalezy, jak uloza relacje miedzy soba, zeby dziecko mialo i matke i ojca. Bo rozwod , jak mniemam, rodzice wzieli ze soba a nie z dzieckiem.

--- Koniec cytatu ---

Jakby jeszcze piękne powyższe słowa rozumieli rodzic/e -byłoby świetnie ! Gorzej jest jak rozumie to tylko jeden rodzic...i choćby na głowie stawał NIC do wspólnej zgody nie wniesie  :( . 

p.s. Reksio zmieniłaś nick ? ;) :D  ;)  :D

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 25 Lut 2013, 19:09:45 ---Jakby jeszcze piękne powyższe słowa rozumieli rodzic/e -byłoby świetnie ! Gorzej jest jak rozumie to tylko jeden rodzic...i choćby na głowie stawał NIC do wspólnej zgody nie wniesie  :( . 

p.s. Reksio zmieniłaś nick ? ;) :D  ;)  :D

--- Koniec cytatu ---
Tak , na MC ;) ;D ;D

MalaCzarna:

--- Cytat: aisak w 25 Lut 2013, 19:14:49 ---Tak , na MC ;) ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

Reksio to teraz MC ? a JA TO KTO ?

aisak:

--- Cytat: MalaCzarna w 25 Lut 2013, 19:17:57 ---Reksio to teraz MC ? a JA TO KTO ?

--- Koniec cytatu ---
aisak ??? ;) ;D???

Monika S.:
Reasumując , nie dostawałam i nie dostaję żadnego rodzinnego z Danii i innych rzeczy. Co do zdania nt Duńczyków, których tutaj to bardzo zdenerwowało, że napisałam , że są tempi i naiwni to na podstawie przebywania z nimi, załatwiania pewnych spraw w urzędach i na opinii ich samych w swoich własnych wypowiedziach. Tak to racja, że wierzą w uczciwość ludzi, ale świat się zmienia i do Danii też dociera, ale niech wierzą dalej, nikt im nie zabrania. Nie bronię Polaków i nie stawiam ich wszystkich na piedestale, bo za jednych możemy byc dumni a za drugich się wstydzimy. Skoro ten duński paszport nie daje za dużo, to nie rozumiem uporu ojca dziecka właśnie, a jeśli tylko paszport polski ma spowodować przejście inna bramką to chyba zbyt słaby argument, tym bardziej w wypadku jesli dziecko małoletnie podróżuje wtedy i przechodzi z "ojcem duńczykiem" a nie samo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej