Ogólne > Rodzina ...
paszport duński dla dziecka
Jomir:
Jezzuuu ratujcie mnie!
Jezeli bedzie chcial odebrac to odbierze, porwie, nie odwiezie ... posiadanie paszportu nic nie bedzie mialo znaczenia.
I do licha! Skad to przeswiadczenie, ze MATCE dziecko sie nalezy???
Dziecko NIE nalezy sie nikomu! ANI matce ANI ojcu!
DZIECZKO M A P R A W O MIEC M A T K E I O J C A
Kiedy WY kochajace matki w koncu to zrozumiecie????
DZIECKO NIE JEST WASZA WLASNOSCIA!!!! Jest istota ludzka, ktora ma swoje potrzeby i uczucia!
I prosze, naprawde prosze, nie brac tego jako jakikolwiek atak personalny, ale jako apel do WAS rodzicow, ktorzy z zapalczywoscia walacza miedzy soba o dziecko!
Dzieci potrzebuja WAS OBYDWOJE! MATKI I OJCA!
Dajcie prosze WASZYM dzieciom SZANSE NA TO!
vordingborg:
Może i tak ale za 100 lat, a na razie to takiego ....
aisak:
--- Cytat: vordingborg w 18 Lut 2013, 19:20:45 ---Może i tak ale za 100 lat, a na razie to takiego ....
--- Koniec cytatu ---
Nieprawda, nie zgadzam sie....
Monika S.:
do Jomira
naprawdę nie wiem jak zrozumieć ta Twoją odpowiedż. Piszesz tam o jakiś licytacjach rodziców i dzieci, a Ja o to nie pytałam, nic nie pisałam że mi sie coś lub ktos należy, a ojcu nie. Pytałam tylko ludzi tu na forum a przebywającym w Danii, co posiadanie takiego paszportu i upieranie sie przy Nim może dawać. Skoro i tak jesteśmy wszyscy w Unii? to nie powinien sie upierać prawda, jesli nie ma złych zamiarów a jednak?
aisak:
--- Cytat: Monika S. w 18 Lut 2013, 19:39:35 ---do Jomira
naprawdę nie wiem jak zrozumieć ta Twoją odpowiedż. Piszesz tam o jakiś licytacjach rodziców i dzieci, a Ja o to nie pytałam, nic nie pisałam że mi sie coś lub ktos należy, a ojcu nie. Pytałam tylko ludzi tu na forum a przebywającym w Danii, co posiadanie takiego paszportu i upieranie sie przy Nim może dawać. Skoro i tak jesteśmy wszyscy w Unii? to nie powinien sie upierać prawda, jesli nie ma złych zamiarów a jednak?
--- Koniec cytatu ---
Kurcze zlych zamiarow? Monika, a sprobuj go potraktowac po prostu jak ojca Twojego dziecka. Sprobuj porozmawiac, odlozyc zale na bok. Uda sie na pewno, a i Ty bedziesz spokojniejsza :). Btw, tez jestem single mother ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej