Regionalne > Århus, Aalborg ...
Poszukuje kogos kto naprawi mi komputer
kumcok:
Witam , mieszka ktos moZe w Hobro i zna sie na komputerach ? Podam ze po wl laptopa pojawia mi sie info o tresci " operating system not faund " jesli masz pojecie i potrafisz mi pomoc to napisz lub zadzwon
Tomek
91261053
1941:
--- Cytat: kumcok w 21 Lut 2013, 19:31:52 ---Witam , mieszka ktos moZe w Hobro i zna sie na komputerach ? Podam ze po wl laptopa pojawia mi sie info o tresci " operating system not faund " jesli masz pojecie i potrafisz mi pomoc to napisz lub zadzwon
Tomek
91261053
--- Koniec cytatu ---
Wystartuj kompa z wlozona plytka instalacyjna win.
kumcok:
Chodzi o to ze ja nie mam o typ pojecia a boje sie ze potrace zdjecia ktore sa w kompie zapisane
1941:
--- Cytat: kumcok w 21 Lut 2013, 19:58:55 ---Chodzi o to ze ja nie mam o typ pojecia a boje sie ze potrace zdjecia ktore sa w kompie zapisane
--- Koniec cytatu ---
Z tego co mowi Twoj komp, to nie masz sys oper. na kompie i zeby to naprawic musisz go wystartowac z plytki i zainstalowac od nowa lub przeprowadzic naprawe sys. Nie robisz formatu dysku, tylko instalacje oprogramowania sys., inne programy chyba tez trzeba bedzie instalowac.
A jak to sie stalo, ze takie objawy?
happybeti:
Żeby na przyszłość zabezpieczyć się przed utratą danych (zdjęcia itp), warto na dysku wydzielic osobną partycję na system.Wtedy w razie "śmierci Windowsa" nie tracisz swoich zbiorów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej