Regionalne > Århus, Aalborg ...

Poszukuje kogos kto naprawi mi komputer

<< < (3/3)

1941:

--- Cytat: kumcok w 21 Lut 2013, 20:52:34 ---Plyte gdzies mam , ale nie spodziewalem sie tak szybkich odpowiedzi , i nie przygotowalem sie mam ja gdzies w dzafie a malutka moja niunia tam spi i niechcialbym jej budzic , ale od rana wezme sie za jej poszukiwania i odezwalbym sie do ciebie i ewentualnie jak mialbys czas to poinstruoealbys mnie krok po kroku o ile to mozliwe

--- Koniec cytatu ---

Ok, jaka wersja jezykowa?  Wlasciwie to program sam cie przeprowadzi przez proces wazne abys w trakcie nie akceptowal po drodze formatu dysku.

kumcok:
Laptop byl kupiony w danii a zona go kupila i uruchomila , wybrala jezyk polski i byl po polsku z tego co mi podpowiada , mowi ze Byl wybor jezykow

1941:

--- Cytat: kumcok w 21 Lut 2013, 21:01:15 ---Laptop byl kupiony w danii a zona go kupila i uruchomila , wybrala jezyk polski i byl po polsku z tego co mi podpowiada , mowi ze Byl wybor jezykow

--- Koniec cytatu ---

To siwietnie, troche tylko sie miesza na klawiaturze, mam podobnie. Jak zona instalowala to bedzie tak samo, tylko nie potwierdzac formatu dysku C o ile bedzie takie pytanie. Powinno byc ok.

kumcok:
Wydaje sie to prosta czynnoscia , dzieki bardzo ! Jutro jak odnajde plytke to zaczne dzialac w razie klopotow odezwe sie , Raz jeszcze dzieki bardzo

1941:

--- Cytat: kumcok w 21 Lut 2013, 21:18:23 ---Wydaje sie to prosta czynnoscia , dzieki bardzo ! Jutro jak odnajde plytke to zaczne dzialac w razie klopotow odezwe sie , Raz jeszcze dzieki bardzo

--- Koniec cytatu ---

Nie ma sprawy, powodzenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej