Regionalne > Århus, Aalborg ...

Poszukuje kogos kto naprawi mi komputer

<< < (2/3) > >>

1941:

--- Cytat: happybeti w 21 Lut 2013, 20:14:54 ---Żeby na przyszłość zabezpieczyć się przed utratą danych (zdjęcia itp), warto na dysku wydzielic osobną partycję na system.Wtedy w razie "śmierci Windowsa" nie tracisz swoich zbiorów.

--- Koniec cytatu ---

W tym przypadku tez nie powinien stracic, ale cale dotychczasowe programy - instalacja od nowa.
Jaki win byl na komp.?

kumcok:
Jak to sie stalo to nie wiem , a win7 byl

1941:

--- Cytat: kumcok w 21 Lut 2013, 20:27:27 ---Jak to sie stalo to nie wiem , a win7 byl

--- Koniec cytatu ---

No tak, niestety jak masz male doswiadczenie z komp i nie masz plytki moja pomoc dobiega konca musisz dac to komus fizycznie do przeprowadzenia.
Ale poczekaj chwilke z watkiem, jest tu sporo specow komp moze maja jakies "lekarstwo", ja to taki pikus uzytkownik z "Komputer świat" jestem.

happybeti:
Mój syn, gdy go molestowałam o pomoc przy jakichś problemach z kompem, zwykł mi mawiac "Problem tkwi między krzesłem a klawiaturą " ;D :-[ ::)

kumcok:
Plyte gdzies mam , ale nie spodziewalem sie tak szybkich odpowiedzi , i nie przygotowalem sie mam ja gdzies w dzafie a malutka moja niunia tam spi i niechcialbym jej budzic , ale od rana wezme sie za jej poszukiwania i odezwalbym sie do ciebie i ewentualnie jak mialbys czas to poinstruoealbys mnie krok po kroku o ile to mozliwe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej