Ogólne > Hydepark

BI$STAND$LAND

<< < (8/12) > >>

vordingborg:
Chcecie płaćcie wolna wola  :) ja od kiedy mam detektor to żadnego mandatu nie zapłaciłem, a i zauważyłem że bardziej uważam na drogę niż na krzaki  :)
Mira a ile cię skroili za ten 1 km :P

Reksio:
I to jest właśnie dobry przykład polskiego cwaniactwa. Potem jeden z drugim duńczyk się dowiaduje o takim typie i już idzie fama jacy są Polacy. Bo dla normalnych ludzi jest normą: przekroczenie prawa + przyłapanie = kara. Dla polskiego cwaniaka: przekroczenie prawa = wykręcanie się od kary. Smutne  ??? A że na drogę patrzysz? No to ci się chwali, że w końcu zacząłeś. Wow, pełny szacun... Następne będą przechwałki, jak to po pijaku zasuwasz i też cię nie złapią  :o

Jomir:

--- Cytat: vordingborg w 27 Lut 2013, 17:31:41 ---Chcecie płaćcie wolna wola  :) ja od kiedy mam detektor to żadnego mandatu nie zapłaciłem, a i zauważyłem że bardziej uważam na drogę niż na krzaki  :)

--- Koniec cytatu ---
To bylo z cztery-piec lat temu, wiec chyba "pincet" czy cos kolo tego.
Radar - zdjecie i do domciu listem przyszlo.

happybeti:

--- Cytat: vordingborg w 27 Lut 2013, 17:31:41 ---Chcecie płaćcie wolna wola  :) ja od kiedy mam detektor to żadnego mandatu nie zapłaciłem, a i zauważyłem że bardziej uważam na drogę niż na krzaki  :)

--- Koniec cytatu ---
Jak się patrzy na znaki,
Nie trzeba uważać na krzaki  ;) :P ;D

A jesli zasuwasz przez wioskę 130/h, nie bacząc, że jakies dziecko może ci rowerkiem nagle przed maskę wyjechac, to jesteś kretynem .Sorry, ale dla piratów drogowych, którzy jeszcze się tym szczycą, nie ma litości ! >:(

@ae@:
...Proponuje zaopatrzyć się w antyradar, całą tą ich technologię ukrytą w busach czy też kamery wystające za winkla wykrywają nawet najtańsze wykrywacze za 200 zł  :)
  W DK też już można kupić http://www.dba.dk/soeg/?soeg=radardetektor  i wiem że zabronione  ;D ale ja okradać się nie daje   ::) 

Bardzo mnie ciekawi jak zareagujesz jesli to twoja zona/dziecko zostanie rozpackana na asfalcie przez innego idiote z antyradarem.
Tez go poklepiesz po pleckach, i z duma powiesz dobrze zrobiles stary, grunt to nie dac sie okradac  a ze moje dziecko bedzie kaleka do konca zycia tym sie nie przejmuj! Dobry antyradar miales...

Czy krzyku narobisz ze Dania wstretna i nic nie robi z kretynami co maja antyradary?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej