Ogólne > Hydepark
CZY NAPRAWDE....?
myszka0807:
--- Cytat: rey2000 w 06 Mar 2013, 16:47:30 ---Opowiedziałbym się za nowym przypiętym tematem np CYTAT DNIA. :-)
--- Koniec cytatu ---
płakac czy smiac sie co ma moderator do ip najpierw prokuratura i jak stwierdz przestepstwo to wystepuja do moderatora o ip .KIEPSKI TEMAT
aisak:
--- Cytat: piotr1 w 06 Mar 2013, 14:53:09 ---....- w tej durnej danii nie ma normalnego specjalisty ktory potrafi cos naprawic?czy nie ma normalnego lekarza ktory przepisze odpowiedni lek i odpowiednio zbada czlowieka?czy jak mi wypierd....caly olej hydrauliczny i dunski serwis toyoty naprawil to musi za miesiac zawsze stac sie to samo?czy te duny sa naprawde tak glupi jak wygladaja?to z tym olejem i lekarz to wzglednie swierze przyklady- ale moglbym tu powymieniac dziesiatki innych.....szlag mnie zaraz trafi i palpitacja jakas....prosze o uratowanie honoru dunskiego specjalisty i przyklady bo az mi sie wierzyc nie chce ze to takie glupki sa....
--- Koniec cytatu ---
Alez prosze Cie uprzejmie, juz podaje : læge Marianne S. Jacobsen, wspaniala ciepla, madra, oczytana, inteligentna, wrazliwa, otwarta sympatyczna itd, itp dunska Pani doktor z Ishøj, niestety, odchodzi wlasnie na emeryture :(
inna:
--- Cytat: piotr1 w 06 Mar 2013, 14:53:09 ---....- w tej durnej danii nie ma normalnego specjalisty ktory potrafi cos naprawic?czy nie ma normalnego lekarza ktory przepisze odpowiedni lek i odpowiednio zbada czlowieka?czy jak mi wypierd....caly olej hydrauliczny i dunski serwis toyoty naprawil to musi za miesiac zawsze stac sie to samo?czy te duny sa naprawde tak glupi jak wygladaja?to z tym olejem i lekarz to wzglednie swierze przyklady- ale moglbym tu powymieniac dziesiatki innych.....szlag mnie zaraz trafi i palpitacja jakas....prosze o uratowanie honoru dunskiego specjalisty i przyklady bo az mi sie wierzyc nie chce ze to takie glupki sa....
--- Koniec cytatu ---
Ja juz dawno odpuscilam i : lekarz to tez czlowiek, hydraulik tez musi sie nauczyc a tobie //www.youtube.com/watch?v=RVmG_d3HKBA and take it easy & relax
Reksio:
--- Koniec cytatu ---
Za to w Polsce są zajebśici lekarze, ktrzy zamiast W OGÓLE ruszyć cztery litery to ZABIJAJĄ!!!! Tutaj, owszem czasem konowały partaczą ale nie słyszałam nigdy żeby w przeciągu JEDNEGO TYGODNIA zmarło TROJE DZIECI z powodu lenistwa i zaniedbania lekarzy. Imiona Lenka, Bolek i Dominika coś ci mówią? To w tej wg. ciebie cudownej polskej służbie zdrowia :o Ja mam lekarkę ok, mechanika super a że cały system w Dani jest inny, to się trzeba przyzwyczaić albo wracać. Coś jednak musi być tutaj lepszego skoro tu przyjechałeś i ściągnąłeś żonę z dziećmi :P
aisak:
--- Cytat: Reksio w 06 Mar 2013, 19:00:37 --- a że cały system w Dani jest inny, to się trzeba przyzwyczaić albo wracać. Coś jednak musi być tutaj lepszego skoro tu przyjechałeś i ściągnąłeś żonę z dziećmi :P
--- Koniec cytatu ---
Proste 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej