Ogólne > Hydepark
CZY NAPRAWDE....?
1941:
--- Cytat: rey2000 w 06 Mar 2013, 16:47:30 ---Opowiedziałbym się za nowym przypiętym tematem np CYTAT DNIA. :-)
--- Koniec cytatu ---
Popieram!!! ;D
MalaCzarna:
--- Cytat: Reksio w 06 Mar 2013, 19:00:37 --- Coś jednak musi być tutaj lepszego skoro tu przyjechałeś i ściągnąłeś żonę z dziećmi :P
--- Koniec cytatu ---
Chyba zaden albo prawie z nas nie przyjechał tu z powodu lekarzy tylko z powodu pracy (kasy ).
Sądzę wobec tego, że argument "wracaj do polski" lub podobne są nie na miejscu.
A żona i dzieci mają chyba prawo do rzetelnej opieki medycznej ;) :D . Pieniądze to nie wszystko :-\
Dodam tylko ze tak jak mogę powiedzieć o niechlujności polskich lekarzy(moja koleżanka nie zyje) ,
tak samo mogę powiedzieć duużo złego o duńskich lekarzach (z czym w PL zupełnie nie miałam problemu).
Jednak lepiej zagryzę język, bo po raz pierwszy na forum zacznę siarczyście kląć! >:( >:( >:( >:( >:(
Proszę nie zaczynajcie więc tematu lekarzy! >:(
1941:
--- Cytat: MalaCzarna w 06 Mar 2013, 19:13:49 ---Chyba zaden albo prawie z nas nie przyjechał tu z powodu lekarzy tylko z powodu pracy (kasy ).
Sądzę wobec tego, że na argument "wracaj do polski" lub podobne są nie na miejscu.
A żona i dzieci mają chyba prawo do rzetelnej opieki medycznej ;) :D . Pieniądze to nie wszystko :-\
--- Koniec cytatu ---
Pewnie!, pieniadze szczescia nie daja, ale sproboj szczescia bez pieniedzy.....
MalaCzarna:
--- Cytat: 1941 w 06 Mar 2013, 19:19:15 ---Pewnie!, pieniadze szczescia nie daja, ale sproboj szczescia bez pieniedzy.....
--- Koniec cytatu ---
Widzę że się świetnie rozumiemy ;) :D podam ci może mój numer konta bankowego ? :D :D ;)
1941:
Jednak lepiej zagryzę język, bo po raz pierwszy na forum zacznę siarczyście kląć!
A co tam, uzyj sobie!!!! Moderator pozniej usunie, ale Ci moze ulzy!?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej