Ogólne > Hydepark
CZY NAPRAWDE....?
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 07 Mar 2013, 18:10:04 ---Wiesz aisaczek z tymi wielkim to baardzo różnie bywało hahaha narkomani ,pijacy , seksoholicy hahaha
a my i tak jesteśmy z nich "dumni " :D ;)
--- Koniec cytatu ---
Bo nie ocenia sie ludzi, jak wiadomo, czasem slabych i chwiejnych, ale ich czyny i dziela:).
BTW: no np Mickiewicz do takich przyjemniaczkow opisywanych przez Ciebie nalezal ;) ;D
MalaCzarna:
--- Cytat: aisak w 07 Mar 2013, 18:11:51 ---Bo nie ocenia sie ludzi, jak wiadomo, czasem slabych i chwiejnych, ale ich czyny i dziela:).
BTW: no np Mickiewicz do takich przyjemniaczkow opisywanych przez Ciebie nalezal ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
Aaa kochany Mikuś ;) żył podobno w domu podzielonym na połowę w jednej części żona w drugiej kochanka .
Prawda to ?
ale od Andersena kobiety uciekały ,taki był w społeczeństwie "naznaczony" .
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 07 Mar 2013, 18:18:11 ---Aaa kochany Mikuś ;) żył podobno w domu podzielonym na połowę w jednej części żona w drugiej kochanka .
Prawda to ?
ale od Andersena kobiety uciekały ,taki był w społeczeństwie "naznaczony" .
--- Koniec cytatu ---
Ale faktem jest-nie opuscil zony chorej psychicznie, chociaz sam osiwial przez rowniez tego rodzaju problemy.
Btw o kim my tu piszemy,przeciez to wielki litewski poeta byl ;)
MalaCzarna:
--- Cytat: aisak w 07 Mar 2013, 18:34:07 ---Ale faktem jest-nie opuscil zony chorej psychicznie, chociaz sam osiwial przez rowniez tego rodzaju problemy.
Btw o kim my tu piszemy,przeciez to wielki litewski poeta byl ;)
--- Koniec cytatu ---
I teraz wiem dlaczego był wielki ! Nie opuścił żony ! :)
Jaki litewski ? Pisał przecież Polsko ojczyzno moja ... Dziś piękność twą w całej ozdobie. Widzę i opisuję, bo tęsknię...
A Andersen na łożu śmierci życzył sobie, aby muzykę pogrzebową grać bardzo wolno ze względu na dzieci ,które przyjdą
( małe nóżki nie nadążą za rytmem muzyki ).wiedział/był świadomy, ze dorośli nie przyjdą na jego pogrzeb...
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 07 Mar 2013, 18:42:42 ---
Jaki litewski ? Pisał przecież Polsko ojczyzno moja ... Dziś piękność twą w całej ozdobie. Widzę i opisuję, bo tęsknię...
--- Koniec cytatu ---
hehehehehhehe, no MC se jaj z czlowiekow nie rob :-X :-X :-X ;D!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej