Ogólne > Hydepark
CZY NAPRAWDE....?
vordingborg:
Albo ten Krzysiek Kolumbowicz
Wyniki badań opublikowane niedawno przez portugalskiego naukowca, Manuela Rose jasno dały do zrozumienia, że Krzysztof Kolumb nie jest wcale synem włoskiego tkacza, ale szlachetnie urodzonym potomkiem samego Władysława III Warneńczyka - króla Polski.
A te s/syny wizy nam sprzedają >:(
aisak:
--- Cytat: vordingborg w 07 Mar 2013, 19:03:48 ---Albo ten Krzysiek Kolumbowicz
Wyniki badań opublikowane niedawno przez portugalskiego naukowca, Manuela Rose jasno dały do zrozumienia, że Krzysztof Kolumb nie jest wcale synem włoskiego tkacza, ale szlachetnie urodzonym potomkiem samego Władysława III Warneńczyka - króla Polski.
A te s/syny wizy nam sprzedają >:(
--- Koniec cytatu ---
No, no, a my wszyscy od Piasta Kolodzieja 8)
MalaCzarna:
--- Cytat: aisak w 07 Mar 2013, 18:44:28 ---hehehehehhehe, no MC se jaj z czlowiekow nie rob :-X :-X :-X ;D!
--- Koniec cytatu ---
I tak doszliśmy do jajek wielkanocnych !
A jutro 8 marca !!! Chłopaki nie zbłaźnijcie się jak na 14 lutego !
Osobiście oczekuję kosza kwiatów ! :D ;)
Drugi kosz dla aisaczka ;) :D
aisak:
--- Cytat: MalaCzarna w 07 Mar 2013, 19:14:28 ---I tak doszliśmy do jajek wielkanocnych !
A jutro 8 marca !!! Chłopaki nie zbłaźnijcie się jak na 14 lutego !
Osobiście oczekuję kosza kwiatów ! :D ;)
Drugi kosz dla aisaczka ;) :D
--- Koniec cytatu ---
CZ E K O L A D E K ::) ::) ::) :D. Potem bedziemy wspolnie wcina... tego, degustowac ;) ;D
Jomir:
--- Cytat: MalaCzarna w 07 Mar 2013, 17:04:12 ---Słowo daję, że przez wszystkie lata pobytu w DK nie widziałam ani jednego pulmonologa,
który by osłuchiwał przez jakąkolwiek odzież -prosili zawsze aby się rozebrać.
Chyba, że ten wspomniany lekarz (pierwszego kontaktu) miał lepszy stetoskop niż sami specjaliści w DK ;) :D
hmmm...aaale zapytam duńskiego pulmonologa zzz ciekawości... ;D
--- Koniec cytatu ---
Pulmonolog ma za zadanie co innego uslyszec, niz lekarz pierwszego kontaktu. Inaczej "trzeszczy w plucach" spastyczne zapalenie oskrzeli, a inaczej "gulgocze" wirusowe lub bakteryjne. Tak w totalnie ogromnym uproszczeniu.
Ale Mala co ja z Toba bede dysktuowac, Ty i tak wiesz swoje, a mnie szkoda czasu na czcze dyskusje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej