Ogólne > Hydepark
CZY NAPRAWDE....?
Jomir:
Dla przykladu:
to stestoskop:
http://www.stetoskop.dk/littmann_e_3200_elektronisk_stetoskop-p-1299.html?bgsid=3ialk952j6km2bt1913l7lv5t1
I to stetoskop:
http://www.onemed.dk/Produkter/Diagnostika/Stetoskoper_otoskoper/Stetoskoper/Stetoskop_nurse/Stetoskop_nurse/285507-589723.1
Ten za dyche tez Wam znajde, musze sobie tylko przypomniec kto to sprzedaje.
MalaCzarna:
--- Cytat: Jomir w 07 Mar 2013, 19:54:13 ---Pulmonolog ma za zadanie co innego uslyszec, niz lekarz pierwszego kontaktu. Inaczej "trzeszczy w plucach" spastyczne zapalenie oskrzeli, a inaczej "gulgocze" wirusowe lub bakteryjne. Tak w totalnie ogromnym uproszczeniu.
Ale Mala co ja z Toba bede dysktuowac, Ty i tak wiesz swoje, a mnie szkoda czasu na czcze dyskusje.
--- Koniec cytatu ---
Odpowiem Ci tak :
Gdybym się nie znała na płucach ,pewnie uwierzyłabym w tą banialukę,
aale czy ja Ci już nie pisałam abyś nie dręczyła zwierząt ;) i nie wykręcała biednego kota ogonem ?
A może czas nauczyć się prostolinijności ?
p.s.nie pisz o czymś na czym się nie znasz ,proooszę !
Ja nie wiem nic o stetoskopie dlatego napisałam że zapytam -
czy to nie jest uczciwsze niż udawanie,że coś wiem jak nie wiem ?
Jomir:
Mala - hmmm... Powiedzialam, ze nie bede dyskutowac z Toba. Co do mojej wiedzy o stetoskopach ...Moj szef uwaza inaczej, ale to w koncu tepy Dunczyk, nie?
A swoja droga ... hmmm... hehhe boj sie w takim razie, bo maczalam w nieco palce w tym co jest w dunskich szpitalac ;D ;D ;D
happybeti:
Wracając do tej "dumy narodowej" ;) , to chyba bardzo powszechną rzeczą jest, że artyści przez współczesnych nie byli uznawani, a dopabuse po śmierci ludożerka nagle doznawała olśnienia, że jeden czy drugi "wielkim poetą był " ;) :P.
MalaCzarna:
--- Cytat: Jomir w 07 Mar 2013, 20:17:08 ---Mala - hmmm... Powiedzialam, ze nie bede dyskutowac z Toba. Co do mojej wiedzy o stetoskopach ... Moj szef uwaza inaczej, ale to w koncu tepy Dunczyk, nie?
--- Koniec cytatu ---
Juz nauczyłam się wszystkich Twoich tanich,mało inteligentnych chwytów ,
więc daruj sobie nie nabiorę się na żaden z nich :D .
A może znów jakąś wypowiedź z forum powielisz, jako swoją zacytujesz ? ;)
(szef będzie dumny z mądrej polki :))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej