Ogólne > Hydepark

CZY NAPRAWDE....?

<< < (6/24) > >>

1941:

--- Cytat: MalaCzarna w 06 Mar 2013, 19:25:34 ---No interesuje mnie szczególnie ten co tak za nim bardzo tęsknisz!
Wiesz nie może mi on wyjść z głowy... co on ma w sobie takiego ? 

a bogaty chociaż ?  ;) :D

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem, ale dom ma bialy. Sam koles jest czarny, napewno Cie interesuje zonaty czarny mezczyzna?

MalaCzarna:

--- Cytat: 1941 w 06 Mar 2013, 19:31:50 ---Nie wiem, ale dom ma bialy. Sam koles jest czarny, napewno Cie interesuje zonaty czarny mezczyzna?

--- Koniec cytatu ---

hahahahaha łooobuz !!!!jesteś okrutny !!!!!!!!!!!!!
ale kasa ! kasa ! ile ma ! i ile może dać biednej MC ?

moze aisaczek jest zainteresowana ,zapytaj ją  ;) :D
ja się z nią podzielę ja kasę, ona faceta już bez kasy weźmie  ;) :D

aisak:

--- Cytat: 1941 w 06 Mar 2013, 19:29:04 ---Najpierw trzeba lezec i pachniec ( ze wygladac szal, nie nadmieniam, rzecz gustu) i na dobrych lakach zwiezynka zeruje, ktora sie "skubie".

Mocno zainteresowana? wynajde adresiki escorciki.

--- Koniec cytatu ---
Nie no zart, bogate dupki mnie nie interesuja, bo zwkyle poza wypchana kieszenia (=portfelem) nie maja nic wiecej do zaoferowania. A ja ziewam, jak ktos mnie nudzi 8)

1941:

--- Cytat: aisak w 06 Mar 2013, 19:37:14 --- Nie no zart, bogate dupki mnie nie interesuja, bo zwkyle poza wypchana kieszenia (=portfelem) nie maja nic wiecej do zaoferowania. A ja ziewam, jak ktos mnie nudzi 8)

--- Koniec cytatu ---

Chcesz przez to dac do zrozumienia, ze nie laczysz przyjemnego z pozytecznym?

aisak:

--- Cytat: 1941 w 06 Mar 2013, 19:41:35 ---Chcesz przez to dac do zrozumienia, ze nie laczysz przyjemnego z pozytecznym?

--- Koniec cytatu ---
Zawsze i wszedzie 8). Ale nie z nudnym ;) ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej