Ogólne > Hydepark

CZY NAPRAWDE....?

<< < (11/24) > >>

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 06 Mar 2013, 20:29:33 --- prosilem o przyklady i prosze caly czas- a nie o takie cos co napisalas miedzy innymi -ty

--- Koniec cytatu ---
Ale jakie Ty chcesz przyklady? Podalam jeden, to mnie zmieszales . A inne, co pana Rasmusa, ktory jest super kucharzem w hotelu albo pani Leny, wspanialej, rzetelnej recepcjonistki, albo pani Diny, szefowej kelnerek?? Co Ci to da? Wszedzie sa ludzie i pomyje i tego nie zmienisz :-\

aisak:

--- Cytat: piotr1 w 06 Mar 2013, 20:34:41 ---mnie nikt nie wykorzystuje tutaj, po prostu mnie wkurza dunska bezmyslnosc...rozumiesz?to nie jest nic innego...po prostu nie mysla...a jak ktos nie mysli to jest wg mnie...no coz...kretynem
gosc z serwisu toyty naprawial to samo uszkodzenie,w tym samym miejscu jakies 3 tygodnie temu, to co?- za 3 tygodnie znowu?to jest ten wasz dunski system?- no bez jaj,,,

--- Koniec cytatu ---
Piotr nie wiem jak to funkcjonuje ale dla mnie to fenomen. Jesli tylu przyglupow w kolo, a Dania to wciaz kraj w czolowce , to daj nam Boze mniej wyksztalciuchow w Polsce, a wtedy moze nie beda musialy emigrowac za chlebem nastepne pokolenia rodakow

1941:

--- Cytat: aisak w 06 Mar 2013, 20:39:22 ---Piotr nie wiem jak to funkcjonuje ale dla mnie to fenomen. Jesli tylu przyglupow w kolo, a Dania to wciaz kraj w czolowce , to daj nam Boze mniej wyksztalciuchow w Polsce, a wtedy moze nie beda musialy emigrowac za chlebem nastepne pokolenia rodakow

--- Koniec cytatu ---

A po co nastepne pokolenie Polakow ma emigrowac, skoro ono juz tu jest!?

aisak:

--- Cytat: 1941 w 06 Mar 2013, 20:41:50 ---A po co nastepne pokolenie Polakow ma emigrowac, skoro ono juz tu jest!?

--- Koniec cytatu ---
To juz sa male Duny, nie Polacy ;) ;D

MalaCzarna:

--- Cytat: aisak w 06 Mar 2013, 20:39:22 ---Piotr nie wiem jak to funkcjonuje ale dla mnie to fenomen. Jesli tylu przyglupow w kolo, a Dania to wciaz kraj w czolowce , to daj nam Boze mniej wyksztalciuchow w Polsce, a wtedy moze nie beda musialy emigrowac za chlebem nastepne pokolenia rodakow

--- Koniec cytatu ---

Ojjj aisak ,proszę cię ! To jest proste jak bicz ! Nie mając zbyt inteligentnego, dociekliwego narodu nie trzeba
się obawiać, że komuś przyjdzie do głowy demonstrować ,protestować, a broń boże mieć inny pomysł na ...
Co najwyżej może człeczek pójdzie na skargę na sąsiada i tyle rozumie z "polityki"  ;) !
Po prostu nie ma kto przeszkadzać rządowi  ;) :D
Ot cały "fenomen"  :D ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej