Ogólne > Hydepark
CZY NAPRAWDE....?
piotr1:
--- Cytat: @ae@ w 06 Mar 2013, 20:28:00 ---Jesli jestes tu tylko dla kasy to pracuj i zarabiaj a nie wylewaj zali w internecie.
Sam wybrales wiec o co ci chodzi.
--- Koniec cytatu ---
powtarzam- wybralem prace i pieniadze
czy bede pracowal, czy nie- wydaje mi sie ze to powinna byc moja sprawa a nie twoja..
a co do moich zali= to jak przeczytasz wreszcie ze zrozumieniem - to nie sa zale, to sa fakty
1941:
--- Cytat: piotr1 w 06 Mar 2013, 20:22:24 ---aisak- wydawalo mi sie masz wiecej do powiedzenia niz to cos co naskrobalas....no coz...lepiej sie czujesz jak atakujesz innych?
nie mam zamiaru prostowac twoich przypuszczen o mnie bo nie bede dyskutowal z kims kto nie ma nic do powiedzenia...
ae- widze ze caly czas czytasz ze zrozumieniem- wiec ci powtorze- jestem tu dla kasy,nie dla systemu czy czegokolwiek innego, co tam napisalas..wiecej tu zarabiam niz w polsce i system nie ma nic do tego...jakbym zarabial wiecej w twej twojej albanii, to pracowalbym tam-rozumiesz juz?
--- Koniec cytatu ---
O niebo lepsza kase plca w Brukseli, wiec jesli tylko Ci o kase biega, moze kandyduj? Masz gadane, przedstawiasz sie jako nieglupi facet w czym problem?.........
MalaCzarna:
--- Cytat: happybeti w 06 Mar 2013, 20:25:14 ---Skoro jestes tu tylko dla kasy, to siedź cicho, zarabiaj te swoje "dutki" i normalnym ludziom , którzy chcą normalnie żyć w tym kraju d....y nie zawracaj.
--- Koniec cytatu ---
A ja chciałabym żeby co niektórzy duńczycy pozwolili nam obcokrajowcom normalnie żyć ...
Ale tak jak napisałam dzięki wspólpracownikom w pracy mogę pozytywne patrzeć na DK.
(....) :'(
1941:
--- Cytat: piotr1 w 06 Mar 2013, 20:31:29 ---powtarzam- wybralem prace i pieniadze
czy bede pracowal, czy nie- wydaje mi sie ze to powinna byc moja sprawa a nie twoja..
a co do moich zali= to jak przeczytasz wreszcie ze zrozumieniem - to nie sa zale, to sa fakty
--- Koniec cytatu ---
Fakt : bezrobocie ok 6%
piotr1:
--- Cytat: aisak w 06 Mar 2013, 20:31:11 ---Bo nie takiego Piotra znalam (=z forum, czatu, itp). I nie atakuje, tylko cisnienie mi sie podnioslo. Czy Ty myslisz, ze ja i inni tutaj mamy raj i ze wszystko jest takie cacy i suitasne? Nie jest, ale lepiej nie bedzie, jak bedziemy sobie wszystko wokol obrzydzac. Domyslam sie, ze Tobie tez sie cisnienie z pewnych powodow podnioslo. Oki, przepraszam, ale nie wymyslaj mi od pseudodunow. Jestem Polka a przyjechalam tu tez jak wiekszosc, by poprawic warunki bytu swoje i dziecka. Tez widze co sie dzieje. Widze jak Dunczycy wykorzystuja Polakow i widze jak Polacy wykorzystuja dunski system. Nikt nie jest bez winy. Ale albo my sie do dunskiego systemu przystosujemy albo bedzie nam tu bardzo, bardzo zle az do naszego konca...
--- Koniec cytatu ---
mnie nikt nie wykorzystuje tutaj, po prostu mnie wkurza dunska bezmyslnosc...rozumiesz?to nie jest nic innego...po prostu nie mysla...a jak ktos nie mysli to jest wg mnie...no coz...kretynem
gosc z serwisu toyty naprawial to samo uszkodzenie,w tym samym miejscu jakies 3 tygodnie temu, to co?- za 3 tygodnie znowu?to jest ten wasz dunski system?- no bez jaj,,,
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej