Ogólne > Hydepark
CZY NAPRAWDE....?
@ae@:
Mnie sie wypowiedz bohemota podoba - taka wszystkowiedzaca, ostateczna, bogom równa, wszechogarniajaca, mozna sobie go wyobrazic siedzacego gdzies " na wysokosciach" i wiedzacego wszystko o wszystkim.
Fajnie sie czyta, cos jak Mr. Bean po polsku i w pismie.
;D ;D ;D
myszka0807:
To jak on siedzi gdzies tam na gorze to ja zaslaniam juz okna jak sie bede przebierala.jest gotow widziec wszystko :P
@ae@:
;D
anikrey:
Przeczytałam wszystko i muszę przyznać, że się uśmiałam.
Chciał chłopina tylko kilka pozytywnych przykładów, a co dostał? Całą masę opier-papier, ostrzeżenie przed skatem,nakaz powrotu w rodzinne strony i takie tam inne. Osobiście nie popieram czegoś takiego: " jeśli wszedłeś między wrony musisz krakać tak jak one" bo bez " krakania" świat by stał w miejscu, trzeba "krakać" może któregoś pięknego dnia świat będzie funkcjonował idealnie.
Ale na teraz Panie Piotrze ja Panu wytłumaczę jak ja to widzę: To nic innego jak samonakręcająca się "maszynka",przyjechali mechanicy pewnie 2-3 przyjechało z serwisu busem pewnie musieli im ten bus kupić, okleić nalepkami oddelegować do naprawy ekipę ,to są koszty ale i zatrudnienie dla wielu osób ( ktoś busa wyprodukował, ktoś okleił, ktoś wyprodukował paliwo itd itd), mechanicy marni? no dobrze ale to ( jak mniemam) naprawa sewisowa więc koszty ponosi sewisant. Tobie awaria rozregulowała dzień pracy masz prawo się złościć ale przeczekaj to, zażyj nervosol wraz z Dulcobisem- jedno uspokoi drugie przeczyści-przyjemnie z pożytecznym - a w tym czasie mechanicy naprawią po raz nty maszynę, może to mechanicy z Albanii i też są tu dla kasy tak jak Ty, ja i Wszyscy inni . Podejdź do " tego filozoficznie żeby nie napisać fizjologicznie.
Inna sprawa ma się z medycyną tu już bym się zastanowiła przed pójściem do lekarza ,który używa stetoskopu przez polar ale na to tez jest rada - nie korzystać z usług tego kogoś. ( ja sobie właśnie leżę w Ludowej Ojczyźnie połamana i poskładana przez rodzimego kompetentnego doktorka- taka mam nadzieje). W razie potrzeby wystarczy napisać na forum gorącą prośbę o podanie namiarów na solidnego sprawdzonego medyka i odpowiedzi posypią się lawinowo.
A teraz pozytywy, nie potrzebujesz przykładów bo sam je masz na wyciągnięcie ręki ( po zażyciu nervosol wraz z Dulcobisem zobaczysz wszystko w lepszym świetle)
Wiosna Panie sierżancie , zobacz jakie widoki masz z okna, jakie powietrze czyste, słońce świeci ptaszki ćwierkają .........No i święta idą !!!!!! kto ma własne, ten własne jajeczka szykuje, kto nie jest szczęśliwym posiadaczem rozgląda się po sklepach.
myszka0807:
Co do tych jajeczek pozycz mi jedno swoje
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej