Ogólne > Hydepark
Radosc i smutek, Broad Pek - Wyprawa zimowa 2013
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 10 Mar 2013, 19:44:55 ---Himalaisci i seryjny morderca??? Chyba nie robisz porownania ???
--- Koniec cytatu ---
aisiak co tak pytasz ?A takie Auu to ribi moj piesek ktory jest uroczym przyjacielem .czy ty uwazasz ze kazdy musi sie fascynowac tym co i ty ?czy do ciebie trafia to co ktos pisze?wyciagaj sesns dalam ci porownanie ze jednemu wlos sie bedzie jezyl jak bedzie czytal to a na drugim wrazenia to nie zrobi,Chyba zacxne pisac jak ty kiedys ciagle PRZEPRASZAM :o
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 10 Mar 2013, 20:47:16 ---Auu, co tak krzyczysz ???? Siebie chyba o tym nie chcesz przekonac ;D? Mnie tam rybka. Rozumiem, ze Twoj idol to seryjny zabojca 8)
--- Koniec cytatu ---
mnie tez tam rybka a nawet rekinek .czy idol ?nie napisalam tego .tak sie zastanawiam czy ty nie przeszlas jakiejs TRAUMY SERCOWEJ ZE TAK REAGUJESZ NA LUDZI O ODMIENNYCH ZDANIACH
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 10 Mar 2013, 22:05:05 ---mnie tez tam rybka a nawet rekinek .czy idol ?nie napisalam tego .tak sie zastanawiam czy ty nie przeszlas jakiejs TRAUMY SERCOWEJ ZE TAK REAGUJESZ NA LUDZI O ODMIENNYCH ZDANIACH
--- Koniec cytatu ---
No comments ::) ::) ::)
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 11 Mar 2013, 15:57:07 ---No comments ::) ::) ::)
--- Koniec cytatu ---
aisiak jak nie masz nic do powiedzenia to po co cytujesz .dobra rada wykazuj sie bystroscia w zyciu a nie na form .nie swoje widzi sie pod lasem a swojego pod nosem sie nie widzi.moze lepiej brac te nadgodziny co szef ci chce dawac ,a nie udzielac sie na forum .ZENADA
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 11 Mar 2013, 17:00:03 ---aisiak jak nie masz nic do powiedzenia to po co cytujesz .dobra rada wykazuj sie bystroscia w zyciu a nie na form .nie swoje widzi sie pod lasem a swojego pod nosem sie nie widzi.moze lepiej brac te nadgodziny co szef ci chce dawac ,a nie udzielac sie na forum .ZENADA
--- Koniec cytatu ---
j.w. ::) ::) ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej