Ogólne > Hydepark
Radosc i smutek, Broad Pek - Wyprawa zimowa 2013
aisak:
--- Cytat: psychopata w 08 Mar 2013, 20:51:34 ---Nie przestanie mnie zadziwiac, ze ludzie dziwia sie rzeczom, o jakich nie maja pojecia. Poczytajcie ksiazki himalaistow lub ludzi z nimi zwiazanych ("Korona Ziemi" Czerwinskiej, "Gory na opak" Morawskiej, "Wszystko za Everest" Krakauera itd.) i dopabuse potem sie wypowiadajcie. Ale chocby pobiezna lektura internetu pokazuje, ze narod, po byciu specjalista od medycyny, pilki noznej, katastrof lotniczych i skokow narciarskich, teraz specjalizuje sie w himalaizmie. Rzygac sie chce.
A chlopakow szkoda, najgorzej teraz maja ci, co przezyli.
--- Koniec cytatu ---
Czytalam, mysle, ze nawet troche wiecej.... Czytalam swego czasu bardzo duzo, czasami wlos sie jezyl z przerazenia, bo gory weryfikuja czlowieka, albo zlego, albo dobrego. Czesto pokazuja, ze jestesmy zupelni inni, niz nam sie wydawalo....
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 09 Mar 2013, 17:00:35 ---Czytalam, mysle, ze nawet troche wiecej.... Czytalam swego czasu bardzo duzo, czasami wlos sie jezyl z przerazenia, bo gory weryfikuja czlowieka, albo zlego, albo dobrego. Czesto pokazuja, ze jestesmy zupelni inni, niz nam sie wydawalo....
--- Koniec cytatu ---
kiedys czytalam pamietnik seryjnego mordercy tez mi sie wlos jezyl ,i zapewne ten czlowiek tez pokazal ze jest inny .przykladow mozna mnozyc kazdy po osi ryzyko jak robi cos szalonego i czemu milosc do gor ich pokonuje ???
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 09 Mar 2013, 20:42:20 ---kiedys czytalam pamietnik seryjnego mordercy tez mi sie wlos jezyl ,i zapewne ten czlowiek tez pokazal ze jest inny .przykladow mozna mnozyc kazdy po osi ryzyko jak robi cos szalonego i czemu milosc do gor ich pokonuje ???
--- Koniec cytatu ---
Himalaisci i seryjny morderca??? Chyba nie robisz porownania ???
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 10 Mar 2013, 19:44:55 ---Himalaisci i seryjny morderca??? Chyba nie robisz porownania ???
--- Koniec cytatu ---
No na tobie robia wrazenia himalaisci a na mnie NIE !!!chyba tak moze byc???
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 10 Mar 2013, 20:39:08 ---No na tobie robia wrazenia himalaisci a na mnie NIE !!!chyba tak moze byc???
--- Koniec cytatu ---
Auu, co tak krzyczysz ???? Siebie chyba o tym nie chcesz przekonac ;D? Mnie tam rybka. Rozumiem, ze Twoj idol to seryjny zabojca 8)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej