Ogólne > Hydepark

solarium

<< < (3/5) > >>

myszka0807:
To juz chyba zdrowsze

Ania8520:

--- Cytat: myszka0807 w 12 Mar 2013, 11:51:17 ---Tez jej nie pomoglas wiec po co nas ty umoralniasz co mamy zrobic

--- Koniec cytatu ---

Troche kultury jak sie wypowiadasz :) A i nie pomoglam jej bo wcale nie mialam zamiaru tego robic :) Gdybym chciala to bym jej udzielila info gdzie jest jakies fajne solarium ;)
 Bez odbioru !!! :) :)

myszka0807:

--- Cytat: Ania8520 w 12 Mar 2013, 21:53:27 ---Troche kultury jak sie wypowiadasz :) A i nie pomoglam jej bo wcale nie mialam zamiaru tego robic :) Gdybym chciala to bym jej udzielila info gdzie jest jakies fajne solarium ;)
 Bez odbioru !!! :) :)

--- Koniec cytatu ---
to nie krotkofalowka ze bez odbioru mi net dziala.nie umoralniaj czy mamy pisac to czy tamto .z kultura pokazalas sie zwracajac sie co my zrobilysmy .z odbiorem  ;D a jak juz klawiaturke dorwalas i chcialas sobie poklikac no to chyba osiagnelas cel .nikt nie chce dla niej zle .w/g mnie to niech nawet tylek na grilu usadzi i sie smazy .a ty nie moj adwokat zeby mi pisal co mam robic na forum .ja sie do twojego postu pierwsza nie odnioslam wiec  ODBIJ .TY PISZESZ O KULTURZE???uzywajac slowa  Na forum ,,W DUPIE,,no kultura jak cie ma .ZENADA

piotrekviborg:
Dziewczyny a to czasem nie jest teraz tak że faceci trochę żadziej lecą na skwarki-solarki  ;D
a w zestawieniu solara i białe kozaczki to juz nawet nie wspominam  ;)

myszka0807:
Masz u mnie piwo .zapomniales o sztucxnych pazurkach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej