Ogólne > Hydepark
bol zatok :(
@ae@:
Ale najpierw poczwórny romtoddy !
;D
piotrekviborg:
na ból zatok dobra jest sauna.
przetestowałem polecam.
movicol:
--- Cytat: zpatentem w 13 Mar 2013, 17:42:47 ---Nie masz teraz wyjscia; albo poloz sie w lazarecie maloczarnej albo kup szafe na wszystkie polecone zdrowotne barabuly ;D
Jezeli lekarz ci nie pomoze to nie wspominajac mu (
bo sie obrazi) zadzwon do Dominiki Drozdziewicz ktora jest laryngologiem na nørrebrogade 116 w kbh tel. 3537778
--- Koniec cytatu ---
a wiesz ile kosztuje wizyta u tej pani doktor ?,z gory dziekuje za podanie kontaktu do niej
1941:
--- Cytat: piotrekviborg w 13 Mar 2013, 20:22:57 ---na ból zatok dobra jest sauna.
przetestowałem polecam.
--- Koniec cytatu ---
Bardzo stara metoda i 100% skuteczna na wszystko, nawet na gluchote, jak w Dobrym Wojaku Szwejku ...... lewatywa.
dania_d:
polecam ci taką kurację, jedna z najlepszych , najtańszych i skuteczna
pół szklanki ciepłego mleka, ząbek czosnku, łyżkeczka miodu, i tak trzy razy dziennie ( podczas okresu wysokiej chorowalności polecam co 2 dni taką szklaneczkę
do tego do nosa woda morska w sprayu
NIGDY otrivin czy inna chemia do nosa, to może i udrażnia i pomaga pod warunkiem że ten czas przeziębienia przeleżysz w domu i wyleczysz, bo jeśli stosujesz otrivin i pracujesz, normalnie funkcjonujesz nie leżysz, to tylko udrażniasz nos ale cała wydzielina trafia do zatok
Dla uprzedzonych do duńskiej medycyny jest to polskie lekarstwo bo nie poznałem jeszcze duńczyka który by pił ciepłe mleko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej