Ogólne > Hydepark
bol zatok :(
jfrida:
--- Cytat: Jomir w 13 Mar 2013, 21:06:30 ---Nie ma to jak sie dobrze pos... ;D
--- Koniec cytatu ---
:) Zmiotlo mnie z krzesla, hahahahahahahahaha....... .
1941:
--- Cytat: Jomir w 13 Mar 2013, 21:06:30 ---Tak, i tu sie przyda. Nie wiem czy czytales caly watek. Naczelny znachor kraju twierdzi, ze bol zatok to od choroby w jelitach sie zaczyna, wiec ta lewatywa, moglaby byc altrnatywa dla zaleconych przeze mnie tabletek na przeczyszczenie.
Nie ma to jak sie dobrze pos... ;D
--- Koniec cytatu ---
Wiedzialem, ze lewatywa to strzal w 10che. Popularna nazwa irygator, jama ustna, jelita, a nawet pochwa.!
Jomir:
--- Cytat: jfrida w 13 Mar 2013, 21:19:01 ---:) Zmiotlo mnie z krzesla, hahahahahahahahaha....... .
--- Koniec cytatu ---
Szlag ! 1941! Zapmnielismy dopisac, ze w przypadku lewatywy to trzeba byc w poblizu kibelka ;D ;D ;D
No i chlopak krzeslo zalatwil.... ale odrzut mial :) nooo....
ayme:
cos musi byc na rzeczy z ta lewatywa bo u nas jak pacjenci sa niespokojni to wlasnie najpierw MOVICOL inaczej Moxaolie (srodek na przeczyszczenie )dostaja,jak nie pomaga, bo za lagodny dajemy im czopka Perilaxa , a jak to nie pomaga to klyx dostaja czyli klyzme, taka lewatywe z tubki i jak reka odjal sa spokojniejsi i w humorze . ;D ;D
MalaCzarna:
--- Cytat: Jomir w 13 Mar 2013, 21:06:30 ---...bol zatok to od choroby w jelitach sie zaczyna, wiec ta lewatywa, moglaby byc altrnatywa dla zaleconych przeze mnie tabletek na przeczyszczenie.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie gdybyś pracowała w czymś związanym z medycyną ;) wiedziałabyś o wzajemnej zależności narządów ;) :D
np.choroba zaczyna się w przełyku i kończy na odbycie- jak oczko lecące w pończoszce ...
Dlatego od jelit do zatok też prosta droga ...
Aaale skąąąd miałabyś o elementarnych,podstawowych sprawach wiedzieć ? :D :D :D :D :D
Fajnie, że już wiesz jak słuchawki lekarskie wyglądają hahahahahahaha jaaa nie wiedziałam ;) hahahahahaha
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej