Jomir jest wiele metod aby pomoc dziewczynie ,ale lekarz bawi się w zgaduj zgadulę .
Natomiast jeśli chodzi o mnie mam bardzo pracowity weekend i więcej Ci czasu nie poświęcę.
Jeszcze raz wszystkim miłego weekendu ! 
Opisalam mozliwe metody i ile to trwa. Lekarz wybral najwlasciwsza i najszybsza w skutku. Jednoczesnie najtansza.
Osobiscie nie widze potrzeby wydawania tak duzej kwoty na "pospolita" chorobe. "Kasa chorych" jest ograniczona im wiecej wyda sie nabuseztropnie tym mniej zostanie na przyklad na leczenie raka.
Wykrecasz kota ogonem, bo brak Ci honoru by przyznac sie, ze zabraklo CI wiedzy.
A ja wciaz czekam na obiecane mi wytkniecie bledow w kwestiach sluchawkowych i roznicy w stopniu zawanswoania badania osluchowego pluc przez lekarza rodzinnego i pulmonologa.
Moze, czas Mala otwarcie przyznac, ze jestes jedynie matka, ktora zna sie na medycynie z hobbistycznego czytaniai GOOGLOWANIA?

I ZEBY BYLO JASNE - NIE CHODZI MI O DYSKUSJE ZE MNA, ALE O TWOJA CIAGLA KRYTYKE LEKARZY ICH DIAGNOZ.
Wiem, wiem... zaraz puscisz po swoich znajomych prywatna wiadomosc, ze nie dyskutujesz juz wiecej ze mna, bo jestem psychicznie chora. Spoko! Jakos Twoja diagnoza mnie nie przerazi

Milej korespondencji prywatnej!