Ogólne > Hydepark
Rodzina w potrzasku
lukashero:
gowno mnie obchodzi na jakich blachach jezdzisz.dla mnie to mozesz nawet na chinskich.nie interesuje mnie takze skad czerpiesz wiedze.ja do ciebie personalnie nic nie mam,bo cie nie znam.wkurzaja mnie tylko ludzie tacy jak ty.i nie chodzi mi to ze pisza glupoty, bo to kademu sie zdarza, ale tacy ktorzy nie potrafia przyznac sie do bledu i robia z siebie jeszcze wiekszego idiote.
1941:
--- Cytat: lukashero w 19 Mar 2013, 22:47:21 ---gowno mnie obchodzi na jakich blachach jezdzisz.dla mnie to mozesz nawet na chinskich.nie interesuje mnie takze skad czerpiesz wiedze.ja do ciebie personalnie nic nie mam,bo cie nie znam.wkurzaja mnie tylko ludzie tacy jak ty.i nie chodzi mi to ze pisza glupoty, bo to kademu sie zdarza, ale tacy ktorzy nie potrafia przyznac sie do bledu i robia z siebie jeszcze wiekszego idiote.
--- Koniec cytatu ---
A mnie jeszcze bardziej wkurzaja tacy co pisza z takimi idiotami jak ja, co robia z siebie najwiekszego idiote. Do Ciebie personalnie tez nic nie mam to tylko forum, kazdemu sie zdarza.
myszka0807:
--- Cytat: 1941 w 19 Mar 2013, 23:00:40 ---A mnie jeszcze bardziej wkurzaja tacy co pisza z takimi idiotami jak ja, co robia z siebie najwiekszego idiote. Do Ciebie personalnie tez nic nie mam to tylko forum, kazdemu sie zdarza.
--- Koniec cytatu ---
no kazdemu :o
Emill:
Strasznie dużo tu nienawiści ostatnimi czasy :'(
Ja próbuję tylko zrozumieć jakim cudem można w Polsce zarobić na dziecku zarobić (nie mówię tu o jakichś ekstremach typu sprzedawanie dzieci)?
Niech to będą nawet tereny ze strukturalnym bezrobociem, to z tego co sobie jako-tako liczę to za Chiny ludowe nie mam pojęcia gdzie tu ma być zarobek???
myszka0807:
Daj sobie spokoj dzis chyba wszystkich ponioslo
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej