Ogólne > Hydepark

CZY DOKTOR JOSEPH MIAL RACJE.....?

<< < (39/44) > >>

1941:

--- Cytat: aisak w 28 Mar 2013, 21:25:20 --- A oki zalapalam :). A to z Biblii, Zydzi ktorzy wyszli z Egiptu. Musialo wymrzec ostatnie pokolenie, ktore widzialo Egipt, by potomkowie mogli dotrzec do Ziemi Swietej.
 Czyli przyjdzie kryska na Matyska ;), no na mnie tez, tez... przeciez sie nie wypieram ;)

--- Koniec cytatu ---

A ja myslalem, ze Ty wybierzesz sie (jak przyjdzie czas) do Valhalli?????????

aisak:

--- Cytat: Jomir w 28 Mar 2013, 22:42:08 ---No to mialam na mysli :)

--- Koniec cytatu ---
No wiem, wiem ;). Wiec cala nadzieja w naszych dzieciakach :)!

aisak:

--- Cytat: 1941 w 29 Mar 2013, 08:43:01 ---
A ja myslalem, ze Ty wybierzesz sie (jak przyjdzie czas) do Valhalli?????????

--- Koniec cytatu ---
O kurcze, jak Ty mnie dobrze znasz  :o. Teraz rowniez wiesz, ze jestem wspolczesnym wcieleniem Freji ;)

makarpoland:
@Silk

Kogo ty cytujesz ? Bartoszewskiego ? Kogos, kogo zwolnili na "chorobowe" z Auschwitz ? Profesora bez matury ?

Kogos kto nazywa Polakow bydlem ?

:@

1941:
Ja nie wiem po co ta cala wzniosla polityczna gadka.
Przeciez golym okiem przecietnie glupiego (jak ja) widac, ze cala ta polityka to gadanie i granie na uczuciach ludzi ktore sa zamierzone i obliczone na slupki poparcia, zeby dorwac sie do instytucji budzetowych. Zarowno jest to na poziomie wyborow samorzadowych, parlamentarnych, prezydenckich, czy unijnych.
Ci wszyscu "nawidzeni" politycznie zatroskani o narod politycy maja to wszystko gdzies, chodzi o czysto techniczne cyniczne zgrywki ktore dadza efekt w postaci cyferki ktora uprawni do dotacji panstwowej dla partii lub miejscowke do kasy za fri.

Ot i cala "tajemnica" politycznej "wiary" i przekonan.

A my powinnismy zgodnie sobie wzajemnie pomagac bo nikt tego za nas nie zrobi. Taka oto ta "polityka".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej