Ogólne > Hydepark
do tych, ktorzy sa na a-kasse
Ewa123:
Hej :)
Czy szukacie praktyk lub job med løntilskud bedac na a-kasse ?
Powiedziano mi w 3f / AS3 employment, ze mam znalesc byle jakie praktyki lub te "prace z dodatkiem", byle bym byla aktywna.
Ostatnio wpadli na pomysl, zebym szukala praktyk w przedszkolu. Szczerze, to nie chce isc tam, wolalabym do schroniska isc niz do dzieci ( nie zrozumcie mnie zle, po prostu nie mam dzieci, i nie wiem czy wytrzymam z nimi wszystkimi za jednym razem ;) )
Czy moglibyscie napisac jak wyglada Wasz pobyt na a-kasse ?
Pozdrawiam i Milego dnia zycze :)
Aneczka86:
chyba nie bardzo rozumiem pytania. Oczywiście ze szukają ci jakiejkolwiek pracy bądź praktyk wiec nie wiem o co chodzi jak Ci A kassa nie znajdzie to prędzej czy później komuna Ci sama znajdzie Virksomheadpraktik i Cie aktywuje dlatego najlepiej jakbyś sama sobie takie znalazła bo komuna może Ci je znaleźć nawet do 100 kilometrów czy nawet więcej od Twojego domu a nie możesz odmówić.
happybeti:
Ewa, nie takie przedszkole straszne ;) ;D.
Jeden mój znajomy miał praktykę w przedszkolu i z dziećmi do czynienia za bardzo nie musiał miec, no, ale on akurat dzieci lubi, więc mu nie przeszkadzało.Ty też wcale nie musisz zajmować się dziećmi.Może warto właśnie zapytać, co miałabyś w takim przedszkolu robic, jakie byłyby Twoje obowiązki?
aisak:
--- Cytat: happybeti w 21 Mar 2013, 11:19:05 ---Ewa, nie takie przedszkole straszne ;) ;D.
Jeden mój znajomy miał praktykę w przedszkolu i z dziećmi do czynienia za bardzo nie musiał miec, no, ale on akurat dzieci lubi, więc mu nie przeszkadzało.Ty też wcale nie musisz zajmować się dziećmi.Może warto właśnie zapytać, co miałabyś w takim przedszkolu robic, jakie byłyby Twoje obowiązki?
--- Koniec cytatu ---
Boszeeee, a ja marze o przedszkolu :-\. Ewa zamienimy sie, ja pracuje w hotelu, gdzie mi za robote nie placa, chetnie pojde do przedszkola ;) ;D
aisak:
--- Cytat: happybeti w 21 Mar 2013, 11:19:05 ---Może warto właśnie zapytać, co miałabyś w takim przedszkolu robic, jakie byłyby Twoje obowiązki?
--- Koniec cytatu ---
Moze na zmywak, lub przeloty mopem ;). Roznie bywa ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej