Ogólne > Edukacja
Strajk w szkołach
vordingborg:
Bo mi się widzi tak ;D Lockout
aisak:
--- Cytat: vordingborg w 26 Kwi 2013, 19:02:16 ---Bo mi się widzi tak ;D Lockout
--- Koniec cytatu ---
no co sie czepiasz? zakochany gosc, ot co ;)
Jomir:
--- Cytat: vordingborg w 26 Kwi 2013, 16:26:27 ---Baba która wciska 5 milionowemu narodowi że muszą się uczyć bo to gwarancja lepszej przyszłości i jednocześnie przymyka przez kilka tygodni oczy na to co się działo :o Musi mieć jaja jak berety albo nierówno pod sufitem ;D
--- Koniec cytatu ---
W kraju demkoratycznym nie mogla wkroczyc od razu. Dala czas stronom na dogadanie. Nie potrafili. Zrobila po swojemu.
Co do wyksztalcenia, to chyba nie bardzo wiesz co piszesz. Tu nie chodzi o to by wszyscy szli na studia, a o to by Ci co maja 9, 10 klas uczyli sie czegokoliwek. Najwiecej bezrobonych jest wlasnie wsrod niewyksztalocnych. Niewyksztalconych to znaczy bez zawodu, a nie tytulu magistra.
Inna sprawa, ze w obecnych czasach Europa nie jest w stanie byc tania sila robocza, w zwiazku z tym musi pracowac mozgami. Ostatnia mozliwosc konkurowania europejskiej sily roboczej na globalnym rynku pracy.
aisak:
--- Cytat: Jomir w 26 Kwi 2013, 20:46:59 ---W kraju demkoratycznym nie mogla wkroczyc od razu. Dala czas stronom na dogadanie. Nie potrafili. Zrobila po swojemu.
Co do wyksztalcenia, to chyba nie bardzo wiesz co piszesz. Tu nie chodzi o to by wszyscy szli na studia, a o to by Ci co maja 9, 10 klas uczyli sie czegokoliwek. Najwiecej bezrobonych jest wlasnie wsrod niewyksztalocnych. Niewyksztalconych to znaczy bez zawodu, a nie tytulu magistra.
Inna sprawa, ze w obecnych czasach Europa nie jest w stanie byc tania sila robocza, w zwiazku z tym musi pracowac mozgami. Ostatnia mozliwosc konkurowania europejskiej sily roboczej na globalnym rynku pracy.
--- Koniec cytatu ---
jomir, o polsce pisalam, hihi, gdzie tam wyksztalcony ma prace???
1941:
--- Cytat: vordingborg w 26 Kwi 2013, 19:02:16 ---Bo mi się widzi tak ;D Lockout
--- Koniec cytatu ---
Vordi, znowu o aisaku???????
Faktycznie zakochany czy co????
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej