Ogólne > Edukacja

Strajk w szkołach

<< < (26/35) > >>

1941:

--- Cytat: Jomir w 26 Kwi 2013, 20:46:59 ---W kraju demkoratycznym nie mogla wkroczyc od razu. Dala czas stronom na dogadanie. Nie potrafili. Zrobila po swojemu.

Co do wyksztalcenia, to chyba nie bardzo wiesz co piszesz. Tu nie chodzi o to by wszyscy szli na studia, a o to by Ci co maja 9, 10 klas uczyli sie czegokoliwek. Najwiecej bezrobonych jest wlasnie wsrod niewyksztalocnych. Niewyksztalconych to znaczy bez zawodu, a nie tytulu magistra.
Inna sprawa, ze w obecnych czasach Europa nie jest w stanie byc tania sila robocza, w zwiazku z tym musi pracowac mozgami. Ostatnia mozliwosc konkurowania europejskiej sily roboczej na globalnym rynku pracy.

--- Koniec cytatu ---

To piszesz Jomirze, ze niedlugo bedzie trzeba pisac prace magisterska zeby pracowac jako pomoc w gospodarstwie rolnym?
To gospodarze co najmniej doktoraty chyba nie?
No w zasadzie owoce juz zbieraja licencjaci i magistrzy wiec..............

Jomir:
 ???  ???  ???

Ja napisalam jedynie o nauce zawodu. Magister - zaden zawod, noo... doktor to juz lepiej, bo wyleczyc moze :)

aisak:

--- Cytat: 1941 w 26 Kwi 2013, 22:20:36 ---
Vordi, znowu o aisaku???????
Faktycznie zakochany czy co????

--- Koniec cytatu ---
no bo to ja 8), zeza nie rozpoznales??? ;) ;D

1941:

--- Cytat: aisak w 26 Kwi 2013, 22:30:35 ---no bo to ja 8), zeza nie rozpoznales??? ;) ;D

--- Koniec cytatu ---

Ujecie z ukosa hahahaha to bylo

happybeti:

--- Cytat: aisak w 26 Kwi 2013, 20:51:24 ---jomir, o polsce pisalam, hihi, gdzie tam wyksztalcony ma prace???

--- Koniec cytatu ---
Aisak, jak zapewne dobrze wiesz , wykształecnie "wykształceniu" nierówne  8).
Tytuły magistra tych samych kierunków na dwóch różnych uczelniach, powiedzmy UJ i Wyższa Szkoła Lansu i Dansu w Kukurykach Dolnych to jednak nie to samo, co?
I potem ci z Kukuryków rozczarowani wielce, bo licencjat zaocznie na "Makłetingu i Zarządzaniu " "zrobili", a tu na dyrechtorów ich nie chcą i swoje "wykształcenie" marketingowe najwyżej na kasach w marketach mogą wykorzystać.
Dla DOBRZE wykształconych praca jest wszędzie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej