Ogólne > Edukacja

Strajk w szkołach

<< < (31/35) > >>

aisak:

--- Cytat: happybeti w 29 Kwi 2013, 19:45:25 ---Oj, to co najmniej do liceum trzeba by się cofnąć z tym "podniesieniem poziomu".
Za moich starych czasów do liceum szło kilka najlepszych osób z klasy i naprawdę trzeba było coś sobą reprezentować, bo przesiew w pierwszej klasie był ogromny, bez możliwości powtarzania roku.
Teraz?
Synowie mi mówili, jakie "orły" z ich klasy dostawały się do liceum i je kończyły.
Więc co się dziwić, że potem "humaniści" z WSLiD są , jacy są.
Ja bym przywróciła adekwatne egzaminy do liceów i na studia, tak, jak to było kiedyś.
Od razu poziom by się podniósł i bezrobotnych "wykształconych" tylu by nie było.

--- Koniec cytatu ---
dokladnie. Niestety nakazy odgorne nakazuja przyjmowac "jak leci". Chodzi o to, by mlodziez jak najdluzej sie uczyla i nie zasilala rynku bezrobotnych :-\.

Ot, metoda... ::) :-\

happybeti:
Bez sensu.
I tak zasilają, bo nie mają zawodu.
Skończyłby jeden z drugim porządną szkołę zawodową, to by nie płakał, że z jego "wykształceniem" pracy znaleźć nie może.

1941:

--- Cytat: happybeti w 29 Kwi 2013, 20:12:30 ---Bez sensu.
Skończyłby jeden z drugim porządną szkołę zawodową, to by nie płakał, że z jego "wykształceniem" pracy znaleźć nie może.

--- Koniec cytatu ---

Ferdek story ;D ;D ;D

piotr1:

--- Cytat: happybeti w 29 Kwi 2013, 20:12:30 ---Bez sensu.

--- Koniec cytatu ---

tak jak ja skonczylem.. 8)
a potem ze czterdziesci szesc razy musialem sie przekwalifikowywac- ludzie, co za slowo 8)- robic kurs,srursy i cholera wie co...

happybeti:

--- Cytat: 1941 w 29 Kwi 2013, 20:21:27 ---Ferdek story ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
;D A, faktycznie ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej