Ogólne > Edukacja

Strajk w szkołach

<< < (12/35) > >>

piott:
  Wlasnie rozwialas moje watpliwosci.  ;D

Chcialem poczytac cos na temat i poczytalem .......pare glupkowatych zdan nie na temat .

milej nocy

Jomir:

--- Cytat: lukashero w 25 Mar 2013, 20:09:42 ---Piszac ze zachowywalo se jak malpa, mialem na mysli ze bylo niegrzeczne(ciezko bylo sie  tego domyslec. Lepiej napisac o polskiej tolerancji i bardzo jest z tego powodu przykro.
Gdyby bylo chore,to bym napisal ze zachowywal sie jak chora malpa ;D

--- Koniec cytatu ---

Co znaczy, ze dziecko bylo niegrzeczne?

Dzieci nie rodza sie niegrzeczne.
Ich niegrzecznosci powodowana jest roznymi czynnnikami, wsrod ktorych jest miedzy innymi brak uwagi doroslych, ale i choroba. Dobrze sie krytykuje metody wychowawcze innych, zwlaszcza, gdy samemu sie nie ma dzieci, albo ma sie to szczescie, ze ma sie dzieci "nieklopotliwe".

1941:

--- Cytat: piott w 25 Mar 2013, 22:09:12 ---  Wlasnie rozwialas moje watpliwosci.  ;D

Chcialem poczytac cos na temat i poczytalem .......pare glupkowatych zdan nie na temat .

milej nocy

--- Koniec cytatu ---

Kup gazety, najlepiej pare roznych tytulow, tam poczytasz. Albo wejdz na ich internetowe wydanie. Tutaj klub dyskusyjny nie sensu stricte informacyjny dla jakichs nadetych gosci. Zamknij wieko i dobranoc.

aisak:

--- Cytat: piott w 25 Mar 2013, 22:09:12 ---  Wlasnie rozwialas moje watpliwosci.  ;D

milej nocy

--- Koniec cytatu ---
A co czytales? Fakt czy pudla ::) ;D ;D? Wierze, ale to Twoj wybor 8).
Milej

Jomir:

milej nocy

--- Koniec cytatu ---
Trzeba bylo zaczac od poczatku watku, tam bylo nieco merytorycznej dyskusji.
Niestety, niewiele osob mialo cokolwiek do powiedzenia, a osobiscie nie lubie klepac wkolko o tym samym.
Najwiecej mozna sie dowiedziec z telewizji lub radia, ale tam tez juz tylko o tym czy doszli do porozumienia czy nie.
Glowne debaty odbywaly sie miesiac dwa temu.
Krotko mowiac, jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze.
Aczkolwiek moim zdaniem mowienie o reformie szkolnictwa, nie opiera sie jedynie na tym, ze rzad chce zaoszczedzic.
Od miesiecy mowilo sie o fatalnych wynikach nauczania w roznych szkolach. BYly publikowane statystki itp.
Generalnie jedynie w jakichs 10% procent szkol w Danii dzieje sie dobrze, w wiekszosci sytuacja jest tragiczna.
Dzieki bogu, moja wies w pozytywnych czolowkach :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej