Ogólne > Edukacja

Strajk w szkołach

<< < (15/35) > >>

aisak:

--- Cytat: nadusiaa w 08 Kwi 2013, 09:10:56 ---ja jestem ciekawa jak to teraz bedzie dzieci w wakacje maja isc do szkoly odrabiac to.przeciez kazdy ma ustalone wakacje my zawsze bierzemy wtedy kidy dzieci maja wolne a oni kaza im isc do szkoly .slyszalam ze dunczycy mowia ze i tak nie puszcza dzieci w  wakacje do szkoly bo wyjezdzaja co wtedy bedzie gdy dzieci nieprzyjada do szkoly moj maz tez mowil my wyjezdzamy i ma to gdzies.niepodoba mi sie to wszystko.to my potem bedziemy mieli konsekwencje jak dzieci niepojda do szkol.masakra

--- Koniec cytatu ---
No coz, zobaczymy, jak to bedzie. Tez mi sie to nie podoba, ale chyba trzeba sie bedzie dostosowac. Nie czuje sie jeszcze na silach "walczyc" z kommune, jesli bedzie prikaz chodzenia w wakacje. Ale z drugiej strony, gdy wyjezdzamy do Polski, szkola nie robi problemu z wolnym na tydzien, czy dwa. Tylko oczywiscie normalnie Misiek nie opuszcza zadnego dnia w szkole. Wiec moze sie to wyrownuje ;D

vordingborg:
Tak na chłopski rozum ten Lockout to tak jak by dwie świnie walczyły o miejsce w korycie nie zwracając uwagi na prosie  ???

aisak:

--- Cytat: vordingborg w 11 Kwi 2013, 19:35:01 ---Tak na chłopski rozum ten Lockout to tak jak by dwie świnie walczyły o miejsce w korycie nie zwracając uwagi na prosie  ???

--- Koniec cytatu ---
;D

Jomir:
No, moje dziecie do szkoly poszlo!
Ale tylko dlatego, ze folkeskolensprøve "u drzwi".

aisak:

--- Cytat: Jomir w 11 Kwi 2013, 21:30:02 ---No, moje dziecie do szkoly poszlo!
Ale tylko dlatego, ze folkeskolensprøve "u drzwi".

--- Koniec cytatu ---
Moj chodzi na 1-2 godziny dziennie. Ale za to drzwi klubu stoja szeroko otworem dla dzieciakow i mlodziezy prawie caly dzien. Brawo :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej