Ogólne > Edukacja
Strajk w szkołach
aneczka.k:
U nas szkola zamknieta dla dzieci z klas 0-2.... napewno jeszcze caly nastepny tydzien zobaczymy co bedzie dalej :-\ . niestety swietlica przyjmuje dzieci od 12:45. jak dla mnie beznajdziejnie, wszystko moge zrozumiec ale moim zdaniem powinni dac dzieciaka jakies zastepcze miejsce albo o swietlica powinna byc otwarta, chyba ze rodzice teraz wykorzystuja swoj calo roczny urlop w co watpie bo komy w pracy dadza tak z dnia na dzien tyle wolnego nie mowic ze nie wiadomo tak naprawde ile to jeszcze potrwa.
megam:
ja jestem ciekawa w takim ukladzie co bedzie z moim synem?. Przyjeżdżamy do Danii prawdopodobnie w czerwcu po zakończeniu roku szkolego w Polsce. czy nas też bedzie obowiązywalo chozenie do szkoly w wakacje he he ?
AK211:
Skąd wytrzaskaliście pomysł chodzenia dzieciaków do szkoły w wakacje ? To totalna bzdura.
W związku nauczycieli w ogóle nie rozważa się takiego pomysłu.
Jeśli - proszę podać źródło.
@ae@:
Zródlo: jednba baba drugiej babie...
:D
1941:
--- Cytat: megam w 13 Kwi 2013, 11:07:12 ---ja jestem ciekawa w takim ukladzie co bedzie z moim synem?. Przyjeżdżamy do Danii prawdopodobnie w czerwcu po zakończeniu roku szkolego w Polsce. czy nas też bedzie obowiązywalo chozenie do szkoly w wakacje he he ?
--- Koniec cytatu ---
No przede wszystkim Twego syna, bo przeciez caly rok bedzie musial nadgonic nie?
No chyba, ze zacznie po waszym przyjezdzie i rozpocznie nauke od nowego roku szkolnego, to po wakacjach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej