Ogólne > Edukacja

Strajk w szkołach

<< < (17/35) > >>

aisak:

--- Cytat: megam w 13 Kwi 2013, 11:07:12 ---ja jestem ciekawa w takim ukladzie co bedzie z moim synem?. Przyjeżdżamy do Danii prawdopodobnie w czerwcu po zakończeniu roku szkolego w Polsce. czy nas też bedzie obowiązywalo chozenie do szkoly w wakacje he he  ?

--- Koniec cytatu ---
A jaki problem, jesli chcesz mieszkac w Danii? Im szybciej dzieciak zintegruje sie z dunskimi rowiesnikami i nauczy jezyka, ty lepiej, nie :o?

aisak:

--- Cytat: AK211 w 13 Kwi 2013, 15:06:18 ---Skąd wytrzaskaliście pomysł chodzenia dzieciaków do szkoły w wakacje ? To totalna bzdura.
W związku nauczycieli w ogóle nie rozważa się takiego pomysłu.

Jeśli - proszę podać źródło.

--- Koniec cytatu ---
Rzad, kommune... ::)

aisak:

--- Cytat: @ae@ w 13 Kwi 2013, 15:25:23 ---Zródlo: jednba baba drugiej babie...

:D

--- Koniec cytatu ---
Wypraszam sobie :P! Ja jestem kobieta, jak i Ty i inne ;). A baby niech sobie beda....wielkanocne tylko :)

1941:

--- Cytat: aisak w 13 Kwi 2013, 16:16:54 ---Wypraszam sobie :P! Ja jestem kobieta, jak i Ty i inne ;). A baby niech sobie beda....wielkanocne tylko :)

--- Koniec cytatu ---

Wielkanoc juz byla, teraz to chyba Boze Narodzenie bedzie?

aisak:

--- Cytat: 1941 w 13 Kwi 2013, 19:01:10 ---Wielkanoc juz byla, teraz to chyba Boze Narodzenie bedzie?

--- Koniec cytatu ---
Teraz bania ;D! Do wakacji jeszcze: Bededag, Pinsedag no i Grundlovsdag. Moga byc baby, oczywiscie pieczone  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej