Ogólne > Edukacja

Strajk w szkołach

<< < (19/35) > >>

aisak:

--- Cytat: 1941 w 13 Kwi 2013, 22:26:31 ---Sztandar brazowej pupy?
Aisak Ty jakias organizacje zakladasz?

--- Koniec cytatu ---
Tjaaaa, Antylockoutowa Brozowa Zacisnieta D..., piesc znaczy sie , hehehe

happybeti:
Cóż...lepsza brązowa pupa, niż brunatne koszule  ;)

aisak:

--- Cytat: happybeti w 14 Kwi 2013, 09:27:44 ---Cóż...lepsza brązowa pupa, niż brunatne koszule  ;)

--- Koniec cytatu ---
hehehe, fajny przerywnik zastepczy w temacie "strajk" ;).

Bo chyba wszystkim rodzicom i uczniom staje to juz koscia w gardle, a konca ni widu , ni slychu >:(. Helle nie ingeruje, bo sie boi posadzenia o stronniczosc, no i mamy pass ::).

Kurcze nawet w Macierzy tak "dziwnie" nie bywalo, jestem coraz bardziej zdezorientowana i zaniepokojona. Ale moze przesadzam :o?

happybeti:
Chyba nie przesadzasz, Aisak...gdybym ja miała dziecko w wieku szkolnym, a jeszcze , nie daj Bóg, egzamin miałoby w tym roku zadawać, chyba jajo bym zniosła ::)

1941:

--- Cytat: happybeti w 14 Kwi 2013, 21:13:48 ---Chyba nie przesadzasz, Aisak...gdybym ja miała dziecko w wieku szkolnym, a jeszcze , nie daj Bóg, egzamin miałoby w tym roku zadawać, chyba jajo bym zniosła ::)

--- Koniec cytatu ---

Dlaczego jajo?
I czemu zaniepokojenie z waszej strony o wyniki egzaminu, to kto go wreszcie ma zdawac?
Sprawa tak czy inaczej sie rozwiaze, a jezeli egzaminy obejmuja caly okres nauki to nie wyobrazam sobie co moze zmienic trzy czy cztery tygodnie? To do egzaminow nauka jedynie w tym okresie?
Ja bym byl spoko gdyby dziecko w calym okresie osiagalo dobre oceny w nauce, tak czy inaczej zda. Teraz jest wlasnie "luzacki" okres, zeby sobie "repetowac" do egzaminu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej