Ogólne > Edukacja

Strajk w szkołach

<< < (20/35) > >>

happybeti:
Chodzi o to, że jakoś niedługo te egzaminy powinny być, a jak nadal będzie lockout, to moga się nie odbyć. A co z tymi, co chcą się dalej uczyć? Przeciez uczelnie i inne college też mają swoje terminy rekrutacji, tu wszystko się komplikuje.
Na szczęście w dagpleje lockoutu nie ma, więc ja mam luz ;)

aisak:

--- Cytat: 1941 w 14 Kwi 2013, 21:24:32 ---Dlaczego jajo?
I czemu zaniepokojenie z waszej strony o wyniki egzaminu, to kto go wreszcie ma zdawac?
Sprawa tak czy inaczej sie rozwiaze, a jezeli egzaminy obejmuja caly okres nauki to nie wyobrazam sobie co moze zmienic trzy czy cztery tygodnie? To do egzaminow nauka jedynie w tym okresie?
Ja bym byl spoko gdyby dziecko w calym okresie osiagalo dobre oceny w nauce, tak czy inaczej zda. Teraz jest wlasnie "luzacki" okres, zeby sobie "repetowac" do egzaminu.

--- Koniec cytatu ---
Moj nie zdaje egzaminow. Just walkoni sie teraz ::). A mnie juz nosi, bo to odzwyczaja od systematycznej pracy.
To nie sztuka zjesc tort za jednym posiedzeniem, ale delektowac sie nim kilka razy :)

1941:

--- Cytat: aisak w 14 Kwi 2013, 22:47:05 --- Moj nie zdaje egzaminow. Just walkoni sie teraz ::). A mnie juz nosi, bo to odzwyczaja od systematycznej pracy.
To nie sztuka zjesc tort za jednym posiedzeniem, ale delektowac sie nim kilka razy :)

--- Koniec cytatu ---

To jest jedynie i tylko, w tym przypadku, Twoj poglad i nie wymagaj tego od innych, w tym od "Miska", to juz inny i samodzielny organizm. Z przynalezna mu podmiotowoscia.

aisak:

--- Cytat: 1941 w 15 Kwi 2013, 08:27:30 ---To jest jedynie i tylko, w tym przypadku, Twoj poglad i nie wymagaj tego od innych, w tym od "Miska", to juz inny i samodzielny organizm. Z przynalezna mu podmiotowoscia.

--- Koniec cytatu ---
Dzizas :o :o :o! No jasne, ze moj poglad, a czyj niby??

A mowic jeszcze moge, czy tez mi juz zabronisz ;) ;D

1941:
Dzizas :o :o :o! No jasne, ze moj poglad, a czyj niby??

A mowic jeszcze moge, czy tez mi juz zabronisz ;) ;D

;D ;D ;D :-*

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej