Ogólne > Hydepark

Polskie kompleksy

<< < (4/10) > >>

happybeti:
Aisak, nie da się "zapomnieć". Nawet jakby ktoś dał mi wydruk bez nagłowka, od razu można rozpoznać...Ten styl...bosz... ::).CIEBIE on nie razi???

aisak:

--- Cytat: happybeti w 27 Mar 2013, 20:04:46 ---Aisak, nie da się "zapomnieć". Nawet jakby ktoś dał mi wydruk bez nagłowka, od razu można rozpoznać...Ten styl...bosz... ::).CIEBIE on nie razi???

--- Koniec cytatu ---
Hmm, jakby tu wybrnac a nie sklamac ;)? Razi retoryka, natomiast zgadzam sie co do mysli przewodniej. Ja osobiscie jestem "zwolenniczka" Polski wielkiej , mocarstwowej, "od morza do morza". Przepraszam, tak mam i tak mi, przypuszczam zostanie :).

lonewolf:
Cytat tego samego autora..troche stronniczy

Niszczenie bogactwa kultur, które przeniknęły przez wieki do naszej tożsamości, ma ten model zakotwiczyć w świadomości kolejnych pokoleń. Nie ma nic bardziej sprzecznego z duszą naszego narodu jak nacjonalizm odrzucający tradycje I Rzeczypospolitej. Pod tą pseudoarcypolską banderą słychać rechot kremlowskich władców niszczących dorobek najpiękniejszego, bo najbogatszego kulturowo narodu Europy
– czytamy w tekście Tomasza Sakiewicza.

Mysle ,ze sami polacy niszcza swoja historie to po pierwsze i niestety lokalizacja-srodek europy- jak by nie patrzec bylismy targani wojnami, przemierzaly nasz kraj rozne armie,wiecteraz latwiej szukac winnych dookola ale nie wsrod swoich...

Co do Rosji?

Blizej nam niestety do niemcow niz rosjan..a slowianie..niestety..nasze korzenie sa po zachodniej stronie niz wschodniej

Wystarczy poczytac o naszym panstwie od zarania dziejow -polecam

Kompleksy..no coz jak dla mnie to nalezy zamiesc cala te cholote z wiejskiej bez wzgledu na przynaleznosc do partii w pipe i zastapic swieza krwia , tylko gdzie ja znalezdz jak ona jest juz skazona.

Pzdr.

myszka0807:

--- Cytat: happybeti w 27 Mar 2013, 11:31:55 ---A ja się zastanawiam, kto osobom obawiającym się o "kłótnie na forum" każe się udzielać w takich wątkach???
Bo odpowiedziały akurat te osoby , które lubią sobie podyskutowac  ;D ;D ;D
Oczywiście autora wątku skrytykowały, hehe  :P 8).Bynajmniej nie "konstruktywnie"  :P

--- Koniec cytatu ---
zapewne najlepiej brac wszystkich Polakow pod jedna kreske .jakos czytam twoje posty i nie zauwazylam zebys przynalezala do grupy malkontentow .fajnie ze sie tak troszczysz o mnie

myszka0807:

--- Cytat: aisak w 27 Mar 2013, 19:18:19 --- A  Ty z jakiej sie choinki urwales na te Wielkanoc  ::)??? Rozumiem, ze ten Twoj temat to zabieg celowy, by ozywic forum ? Bo nie wierze, ze ktos tak myslec moze. Oczywiscie ktos, kto nie ma kompleksow. Tys jest Polak czlowieku??? Slyszales, ze sie nie kala wlasnego gniazda, czy to juz przeroslo Twoje mozliwosci intelektualne?

Polskie "zastaw sie a postaw sie", wyraz leczenia kompleksow????????  Bitch please  ::). Kurcze poczytaj troche, "liznij" historii, szczegolnie staropolskiej, z dobrego serca zycze.  Znaj moja dobra duszyczke, wytlumacze skrotowo, moze zrozumiesz ::):. Znasz sentencje: "Gosc w dom, Bog w dom"? Oznacza ona, ze  kazdego czlowieka, goscia, nawet nie zapowiedzianego nalezy powitac z honorami, podac mu najlepsze jadlo i napitki, traktowac jak krola. Czyli zastawic sie a postawic sie:). Piekna staropolska tradycja. Z czasow , gdy Polska byla mocarstwem , krajem mlekiem i miodem plynacym, krajem o wielkiej tolerancji religijnej.  Ehhhhh, lockout miales na historie, czy jak :-\?

O reszcie, wymownie zamilcze, nie chce mi sie nastepnego wywodu szykowac, pewnie i tak splynalby jak po kaczce.
Milego wieczoru
 niezakompleksiona aisak ;)

--- Koniec cytatu ---
przecie jest dobrze aisiak  8) :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej