Ogólne > Hydepark
Polskie kompleksy
aisak:
--- Cytat: myszka0807 w 27 Mar 2013, 21:10:17 ---przecie jest dobrze aisiak 8) :D
--- Koniec cytatu ---
A teraz wszyscy biora gleboki oddech i powtarzaja za mna: peace, peace, peace ;) ;D ;D ;D
happybeti:
--- Cytat: aisak w 27 Mar 2013, 20:13:11 --- Hmm, jakby tu wybrnac a nie sklamac ;)? Razi retoryka, natomiast zgadzam sie co do mysli przewodniej. Ja osobiscie jestem "zwolenniczka" Polski wielkiej , mocarstwowej, "od morza do morza". Przepraszam, tak mam i tak mi, przypuszczam zostanie :).
--- Koniec cytatu ---
No, właśnie, ta retoryka ;)...
A co do Polski Wielkiej- a kto by nie chciał?Kto by nie chciał , by nasz kraj szanowano i podziwiano?
Ale to "od morza do morza" to tak chyba w przenośni, Aisak, co? ;) Czy chcesz kogoś tam podbijać ? ;) ;D
--- Cytat: myszka0807 w 27 Mar 2013, 21:05:32 ---zapewne najlepiej brac wszystkich Polakow pod jedna kreske .jakos czytam twoje posty i nie zauwazylam zebys przynalezala do grupy malkontentow .fajnie ze sie tak troszczysz o mnie
--- Koniec cytatu ---
Myszka, wyluzuj :).Żarcik taki sobie pozwoliłam, nie bierz za bardzo do siebie :).
Malkontenką na pewno nie jestem- ot, taki mój charakter - programowo "happy" ;).
I na temat charakteru narodowego Polaków raczej też sie nie wypowiadałam teraz, bo czasu mało, a temat obszerny. No, a ja , jak widać, gaduła jestem ;D.
Może kiedy indziej :)
--- Cytat: aisak w 27 Mar 2013, 21:18:33 ---A teraz wszyscy biora gleboki oddech i powtarzaja za mna: peace, peace, peace ;) ;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Peace, love & happiness , nie? ;D Ale czy myśmy już tego nie przerabiali ostatnio? ;)
aisak:
--- Cytat: happybeti w 27 Mar 2013, 21:43:17 ---No, właśnie, ta retoryka ;)...
A co do Polski Wielkiej- a kto by nie chciał?Kto by nie chciał , by nasz kraj szanowano i podziwiano?
Ale to "od morza do morza" to tak chyba w przenośni, Aisak, co? ;) Czy chcesz kogoś tam podbijać ? ;) ;D
Myszka, wyluzuj :).Żarcik taki sobie pozwoliłam, nie bierz za bardzo do siebie :).
Malkontenką na pewno nie jestem- ot, taki mój charakter - programowo "happy" ;).
I na temat charakteru narodowego Polaków raczej też sie nie wypowiadałam teraz, bo czasu mało, a temat obszerny. No, a ja , jak widać, gaduła jestem ;D.
Może kiedy indziej :)
Peace, love & happiness , nie? ;D Ale czy myśmy już tego nie przerabiali ostatnio? ;)
--- Koniec cytatu ---
1. Silk by nie chcial 8) (chyba, ze zartowal, to...wybaczam ;))
2. Nie podbijac, odzyskac, co utracone ;), np mojego Dziadka ukochane miasto-Lwow.
3. Nie. My przerabialysmy chyba peace, love and sex, albo.... :-\, albo juz jest bardzo pozno, a ja widze biale myszki ;) ;D
Jomir:
I co z tym Lwowem teraz zrobisz?
Zrusyfikowany, zniszczony, upiekszony socrealistycznymi budowlami.
Ludzi wysiedlisz? Czy spolonizujesz?
No i jak mialoby byc sprawiedliwie to i Szczecin by trzeba bylo oddac, ze nie wspomne, ze lewobrzezna czesc miasta zajmujemy bezprawnie.
67 lat po wojnie troche juz pozno ne rewidowanie konkratow i dzielenie "moje-twoje".
Mamy nowy swiat, tf tfu Europe bez wojny, wspolprace miedzy krajami.
Nie lepiej by nasze dzieci zyly po prostu w spokoju?
myszka0807:
--- Cytat: aisak w 27 Mar 2013, 21:54:38 ---1. Silk by nie chcial 8) (chyba, ze zartowal, to...wybaczam ;))
2. Nie podbijac, odzyskac, co utracone ;), np mojego Dziadka ukochane miasto-Lwow.
3. Nie. My przerabialysmy chyba peace, love and sex, albo.... :-\, albo juz jest bardzo pozno, a ja widze biale myszki ;) ;D
--- Koniec cytatu ---
mowilam nie pij tyle :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej